Ó, de szexi – mondta az utas, leszállították érte

Alaska Airlines biztonsági bemutató légiutas-kísérő
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Az Alaska Airlines légiutas-kísérője tiszteletlennek vette a bókot.
Vágólapra másolva!

Leszállítottak egy férfi utast az Alaska Airlines egyik járatáról, mert tiszteletlenül viselkedet a légiutas-kísérővel. Az esetről egy nő számolt be a Facebook-oldalán, aki szintén a fedélzeten tartózkodott az incidens idején.

Bók vagy sértés?

A repülőgép az amerikai Washington államban lévő Seattle-Tacoma repülőtérről készülődött a felszálláshoz. A légiutas-kísérők épp a biztonsági bemutatót tartották, egyikük a mentőmellény használatát demonstrálta, amikor egy férfi utas azt mondta neki: „ooh, sexy" (nagyjából: ó, de szexi). A stewardess odament hozzá, és azt mondta a férfinak, hogy tisztelettudónak kell lennie. Mire ő azt válaszolta, hogy

Légiutas-kísérő az Alaska Airlines fedélzetén (képünk illusztráció) Forrás: Youtube/ORVILLE FARTWELL

A biztonsági bemutató félbeszakadt, a megsértett nő röviden beszélt a kollégáival, majd a társaság férfi alkalmazottja megkérte az utast, hogy szedje össze a dolgait, és szálljon le a gépről. A férfi azzal tiltakozott, hogy nem csinált semmi rosszat, de végül levezették a fedélzetről.

Az esetről beszámoló nő elégtételt érzett az utas leszállítása miatt, mert

ő is sértőnek érezte a férfi megjegyzését,

és állítása szerint a közelében ülő többi nő is hasonlóan ítélte meg a helyzetet. Az Alaska Airlines szóvivője kezdetben megerősítette a történetet, később viszont megváltoztatta nyilatkozatát, és nem ismerte el az incidenst – írja a Daily Mail.

Szavazzon!

Ön szerint megérdemelte a leszállítást a férfi?