Új díjcsomag a Wizz Airnél

Wizz Air Airbus A321ceo
Vágólapra másolva!
WIZZ Go néven új díjcsomagot vezetett be a Wizz Air, amelyet a mostani két lehetőség közé pozicionáltak árban és szolgáltatásban.
Vágólapra másolva!

Az új WIZZ Go és a már korábban is meglévő WIZZ Plus egyaránt alacsonyabb csomagdíjat és gyorsabb foglalást kínál a Basic, tehát az alap viteldíj (repülőjegy és kis kézipoggyász) és a kiegészítő szolgáltatások külön történő megvásárlásához képest.

Forrás: Wizz Air/Földházi Árpád

Az WIZZ Go díjcsomagot a rutinos utazóknak ajánlja a társaság, akik az alacsony viteldíjakat, a jó ár-érték arányú ajánlatokat kedvelik, és a legnépszerűbb WIZZ-termékeket és szolgáltatásokat veszik igénybe. A WIZZ Go nagyméretű kézipoggyászt, egy 23 kg-os feladott poggyászt és ülőhelyválasztást tartalmaz (kivéve az első sorra és a nagyobb lábterű ülésekre).

A több sem sokkal drágább

A már eddig is meglévő WIZZ Plus csomag még több szolgáltatást kínál. Tartalmazza a 32 kg-os feladott poggyászt, nagyméretű kézipoggyászt, a repülőtéri utasfelvételt, WIZZ Flex opciót az utazási időpont megváltoztatására, prémium ülőhelyválasztást (beleértve az első sort és a nagyobb lábterű üléseket is) és elsőbbségi beszállást, amellyel egyúttal egy további kis személyes csomagot is a fedélzetre vihetnek az utasok.

A Wizz Air díjcsomagjaihoz tartozó szolgáltatások Forrás: Wizz Air

Megnéztük, az új díjcsomag mennyivel drágább az alapnál. Egy Londonba szóló repülőjegynél a WIZZ Go díjcsomag ára durván 12 ezer forinttal került többe a Basicnél, és körülbelül 3500 forinttal volt olcsóbb a Wizz Plusnál, tehát jóval közelebb van az utóbbihoz.

Szavazzon!

Ön vonzónak találja az új díjcsomagot?