Ingyen adja a repülőjegyet a Qatar Airways

Qatar Airways Boeing 777
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Csak meg kell találni.
Vágólapra másolva!

Légitársaságok akcióiról nem szoktunk beszámolni, hiszen rengeteg van belőlük. Érdemes előfizetni a hírleveleikre, vagy ránézni az erre szakosodott oldalakra. Most azonban kivételt teszünk, mert ilyennel még nem találkoztunk a hosszabb útvonalon repülő társaságoknál:

a Qatar Airways ingyen adja a repülőjegyeket bizonyos célpontokra.

A katari légitársaság rendszeresen akciózik, legutóbb épp hétfőn hirdette meg leárazását. Az erről küldött hírlevélben azonban nem szerepelt az igazán nagy durranás, amelyről a Huffington Post számolt be. A Qatar Airways ugyanis bizonyos célpontokra ingyen adja a repülőjegyet.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Aero Icarus

A társaság az akcióját az egyes országok számára más és más napra hirdette meg (ezek listáját itt lehet megnézni). Magyarország esetében ez január 12-e lett volna, ám egyelőre nem érdemes sietni, mert

az érintett országcsoport számára az akciót elhalasztották,

és később adnak információt az új dátumról.

A lényeg, hogy meg kell majd nézni egy videót, amelynek alapján kideríthető, mely célpontokra szól az akció. Ezután végig kell keresgélni a dátumokat, amelyek közé elrejtették a 0 forintos jegyeket. Utána már csak gyorsan le kell csapni rá. A jegyek turistaosztályra szólnak, egy főre, oda-vissza. A rossz hír viszont az, hogy a reptéri illetéket sajnos meg kell fizetni.