Verekedés a repülő fedélzetén

Middle Eastern Airways verekedés
Vágólapra másolva!
Egy agresszív utas miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania Isztambulban a Middle East Airlines Bejrútból Londonba tartó járatának.
Vágólapra másolva!

Az egész azzal kezdődött, hogy egy idős férfi veszekedni kezdett egy másik utassal és a feleségével, majd megütötte a másik utast. Egy légiutas-kísérő megpróbálta lecsillapítani, ám őt ellökte, egy másikat pedig megütött – mesélte egy szemtanú a Sun Online-nak.

Ekkor egy fiatal utas próbált közbelépni, azt kiáltva neki, hogy a rendőrség le fogja tartóztatni, ha leszállnak. Az utasok rémültek voltak, mert

az idős férfi rendkívül agresszív volt, és folyamatosan káromkodott.

Körülbelül 15 perc múlva mindenki lecsillapodott, és a helyére ment. Az idős férfi azonban kérte, hogy vécére mehessen, és a fiatalember felé vette az irányt. Nagyjából ekkor kezdődik az alábbi videó, amelyet egy másik utas rögzített a mobiltelefonjával.

Az agresszív idős férfi nekiesett a fiatal utastársának, aki több ütéssel is válaszolt. Néhány másodperccel később sikerült őket szétválasztani, és a repülő két vége felé terelni. A kapitány a verekedés miatt Isztambulban szállt le, ahol az idős férfit letartóztatták.