Most láthatja, milyen a landolás a pilóta szemszögéből

repülő, pilótafülke
20131002 - OOSTENDE, BELGIUM: Illustration picture shows the cockpit after the plane with Zulte Waregem players took off at the airport in Oostende, Wednesday 02 October 2013. Belgian soccer team SV Zulte Waregem is traveling to Kazan, The Republic of Tatarstan, Russia to play Russian team FC Rubin Kazan on the second day of the group stage of the Europa League tournament tomorrow. BELGA PHOTO LAURIE DIEFFEMBACQ
Vágólapra másolva!
A Boeing 767-300-as gép éppen a Manchester repülőtéren landol közvetlenül naplemente előtt. A kapitány, David Crichton számára ez különösen kellemes élmény, ugyanis ilyenkor mindig elrepül a saját bramhalli háza fölött.
Vágólapra másolva!

A Thomas Cook Airlines pilótája azt mondja, mindig jó móka a manchesteri landolás, még akkor is, ha gyakran erős az oldalszél.

„Jó érzés megpillantani az Audenshaw víztározót – mesélte a kapitány a Daily Mailnek –, a világ két legjobb labdarúgó-stadionját, a stockporti üvegpiramist, a Beetham Towert, de a legfontosabb pillanat az, amikor a házam felvillan a bal oldalon.”