Viccesnek gondolta, de az életével játszott a turista

2017.04.12. 05:00

Az alábbi videó a dél-afrikai Bagamoya Wildlife Estate-en készült, ahol egy illinois-i turista a park egyik hím oroszlánjával fotózkodik. Ted Papastefan boldogan vakargatja a 19 éves Napoleon hasát, amikor azonban ezt abbahagyja, az állat megfordul, és a mancsaival leszorítja a férfit. Bár a turista mosolyog, a játék kezd egyre durvább lenni, míg nem sikerül kiszabadulnia az oroszlán öleléséből.

Papastefan a Daily Mailnek elmondta, hogy amikor az oroszlán fölé került, azt hitte, játszani akar vele. „Távol kellett tartanom a karmait az arcomtól, mert azok nagyon élesek és erősek voltak" – mesélte az amerikai férfi. Aztán rájöttem, hogy nem játszik, hanem párosodni akar velem. El sem hittem."

Bár a végére Napoleon kissé bedurvult, Papastefan szép emlékeket őriz a hempergésükről. Azt mondta, újra megcsinálná, mert nagyszerű élmény volt. Bár több oroszlánnal is találkozott Dél-Afrikában és Zambiában, ez tetszett neki a legjobban, mert a tulajdonosok kevésbé voltak szigorúak, és hagyták őt játszani vele. „A találkozó után volt rajtam néhány karmolás, horzsolás és harapás, de nagyon megérte!" – mondta a turista.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK