Két új célpont a Wizz Airtől

norvég túra
02_Stavanger belvárosa
Vágólapra másolva!
Jelentősen bővíti budapesti hálózatának kapacitását a Wizz Air két új repülőgép érkezésével. Két új útvonalat indít, és 13 útvonalon emeli a járatok számát.
Vágólapra másolva!

Az első új Airbus A321 2018 márciusában csatlakozik a Wizz Air budapesti flottájához, ezt 2018 májusában követi a második repülőgép – közölte a társaság. A két új, 230 üléses repülőgéppel a Wizz Air magyarországi flottája 14 tagúra növekszik, ebből 13 a budapesti, egy a debreceni bázison teljesít szolgálatot.

A flottabővítés 20%-kal emeli a Wizz Air magyarországi kapacitását,

ami új útvonalak indítását és meglévő népszerű járatok sűrűségének növekedését egyaránt eredményezi majd.

2018 márciusában indul a Wizz Air legújabb járata Budapestről Stavangerbe, amely a 2017-ben bemutatkozó Bergen után a második norvégiai célállomás lesz. 2018 májusában a Wizz Air újabb útvonalat indít Budapestről a Basel-Mulhouse-Freiburg EuroAirportra, amely Nyugat-Európa szívében, Franciaország, Németország és Svájc hármas határánál működik (Budapestről az EasyJetnek van már közvetlen járata Bázelbe, itt írtunk róla korábban beszámolót).

Stavangerről és az onnan induló sziklatúrákról itt írtunk beszámolót Forrás: Kisgyörgy Éva

A két új izgalmas útvonalon túl a WIZZ tizenhárom budapesti járat sűrűségét is megnöveli. A Róma, Fiumicino, Moszkva, Barcelona, Tel-Aviv, Madrid, Szentpétervár, Keflavik, Kutaiszi és Porto célállomásokra indított járatok, valamint az öt nyugat-balkáni járat közül három, a Budapest-Tirana, Budapest-Podgorica és Budapest-Szkopje járat gyakorisága akár heti néggyel is megemelkedik.