Szexuálisan zaklattak egy repülőn alvó tinédzsert

2017.08.18. 17:38

Szexuálisan zaklattak egy 16 éves lányt a múlt hónapban United Airlines Seattle-ből Newarkba tartó járatán. A kilétét titokban tartó tinédzser a CBS televíziónak számolt be a történtekről.

A lány egyedül utazott egy éjszakai járaton, mert felvették egy fiatal női vezetőket képző kurzusra a Princeton Egyetemre. Elaludt, és amikor felébredt, egy ismeretlen férfi ült mellette, aki megérintette őt. Tudtam, mi folyik, de azt hittem, álmodom, és ez valójában nem történhet meg– idézte fel emlékeit az utas.

„Éreztem a kezét a combomon, az egyik keze a két lábam közé került, elkezdett a lábaim között dörzsölni, majd a másik kezét megpróbálta bedugni a nadrágomba. Akkor ébredtem fel valójában, és azt kérdeztem: mit csinál?" – mondta a lány a tévécsatornának.

Képünk illusztrációForrás: Flickr/Aero Icarus

A tinédzser jelentette az esetet az egyik légiutas-kísérőnek, aki néhány sorral távolabb ültette őt. Ennek ellenére továbbra is rémületben volt. A rendőrség és a Szövetségi Nyomozó Iroda még aznap megtalálta a lányt zaklató utast, és letartóztatta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK