Hárman erőszakoltak meg egy 19 éves lányt Mallorcán

2017.08.29. 05:00

Egy 19 éves brit lány ellen elkövetett csoportos nemi erőszak ügyében nyomoz a spanyol rendőrség. Az eset a Spanyolországhoz tartozó Mallorca Magaluf üdülővárosában történt, amely a mozgalmas éjszakai élet miatt igen kedvelt a brit turisták körében.

Bulizó brit fiatalok Magaluf Punta Ballena utcáján (képünk illusztráció)Forrás: AFP/Jaime Reina

Az áldozat a Punta Ballena bulinegyed közelében lement a strandra egy fiú ismerősével, akit a magalufi éjszakák alatt ismert meg. Ott azonban a srác megerőszakolta, és két másik ismeretlen is ezt tette vele - írja az Express.

A lány a mobiltelefonján egy képet készített az elkövetőről, a spanyol rendőrség most ez alapján keresi a tetteseket. Az áldozat ruháján DNS-vizsgálatot végeztek, amit bizonyítékul használhatnak fel a tettesek ellen, akik feltételezhetően szintén brit állampolgárok.

Magaluf lakosainak egyébként elegük van a brit turisták obszcén viselkedéséből, akik esténként magukból kivetkőzve buliznak a kocsmákban és az utcákon. A város önkormányzata ezért korábban szigorú büntetéseket vezetett be azokra, akik az utcán isznak, meztelenkednek, vagy ott vizelnek (erről itt olvashat bővebben).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK