Szex közben fényképezték a stewardesseket a pilóták

2017.09.15. 17:04

A német Focus magazin értesülései szerint a Condor légitársaság pilótái titokban felvételeket készítettek a stewardessekről a gépen vagy más helyszíneken – szex közben. A felvételekkel – fotókkal és videókkal – később trófeaként büszkélkedtek, és egymás között terjesztették őket.

A Focus a légitársaság június 12-i körleveléből idéz, amely szerint a Condor vezetőségének tudomására jutott, hogy egyes pilóták félreérthetetlen helyzetekben felvételeket készítettek a kolléganőikről, azok beleegyezése és engedélye nélkül. A hirdetmény szigorú munka- és büntetőjogi következményeket helyez kilátásba az elkövetőkkel szemben.

A kép illusztrációForrás: AFP/Mao Chengshan

A légiutas-kísérők nem mernek feljelentést tenni

A légitársaság a Focus megkeresésére azt válaszolta, hogy alaposan ki fogják vizsgálni az ügyet, de egyelőre semmilyen bizonyíték nem áll rendelkezésükre, amely alapján eljárást indíthatnának.

A Focus belső informátora szerint a pilóták tisztában voltak a tettük súlyosságával, a stewardessek pedig azért nem fordultak panasszal a cég vezetéséhez vagy a rendőrséghez, mert félnek a nyilvános meghurcoltatástól. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK