Halállal végződött a kirándulás a diáklány számára

The Seven Sisters cliffs, the coastguard cottages South Downs Way, South Downs National Park, East Sussex, England, United Kingdom, Europe travel destination Photography Color Image HORIZONTAL day outdoors LANDSCAPE landscapes scenics coast coasts cliffs
A Seven Sisters-szikla Dél-Anglia egyik látványossága
Vágólapra másolva!
Szörnyethalt egy Angliában tanuló dél-koreai diáklány, miután 60 métert zuhant a sussexi Seven Sisters-szikláról – adta hírül az Independent. 
Vágólapra másolva!

A 23 éves Hyewon Kim, aki egyedül utazott el a turistalátványossághoz, megkért valakit, hogy készítsen róla képet, amint a szikla peremén pózol.

A lány a fotó kedvéért felugrott a levegőbe,

de úgy látszik, nem mérte fel, mennyire közel van a szakadékhoz. A szemtanúk a zuhanás után nem sokkal óriási puffanást hallottak. A lány azonnal szörnyet halt, a mentőcsapatok arccal lefelé találták meg a szikla tövénél.

A Seven Sisters-szikla Dél-Anglia egyik látványossága Forrás: AFP/Neale Clarke

Tod Stewart, a nyomozás vezetője elmondta, a lányról hat fotó készült közvetlenül a zuhanás előtt. „Látszott rajta, hogy semmi másra nem figyelt, csak a fotózásra, az arcáról sugárzott a boldogság.”

A turistalátványosság közelében számos tábla figyelmezteti az arra járókat, hogy ne merészkedjenek túl közel a szikla pereméhez, mert a kövek elmozdulhatnak a helyükről.