Félmilliós büntetést fizethetnek az orális szexért a légi utasok

2017.11.02. 09:50

Elkerülheti a vádemelést az a pár, akiket orális szexen kaptak rajta a Delta légitársaság Los Angelesből Detroitba tartó járatán – írja a Detroit Free Press. Amint arról beszámoltunk, egy 48 éves nő a szájával kényeztette a mellette ülő 28 éves férfit. A két személy egyébként nem ismerte egymást a felszállás előtt: a nő Nashville-be tartott, a férfi pedig Miamiba, mindketten Detroitban szálltak volna át a csatlakozó járataikra.

Képünk illusztrációForrás: Flickr/Cory W. Watts

Az ügyben a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) még nyomoz, a lapnak azonban egy, az ügyre rálátó forrása szerint várhatóan nem emelnek vádat a két utasra a másokat megbotránkoztató viselkedésük miatt. Ehelyett valószínűleg megússzák egy fejenként 800 dolláros vagy esetleg magasabb büntetéssel, ami összesen közel félmillió forint.

Nehéz lesz bizonyítani

Egy korábbi szövetségi ügyész szerint nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy bűncselekmény történt, mert az utasok magatartása nem veszélyeztette a repülésbiztonságot vagy más utasokat. Nyilván ízléstelen, de nem volt bomlasztó, és nem akadályozta a repülőgép működését”– mondta Peter Henning. „Valószínűleg a megszégyenítés a legnagyobb büntetés, amit kaphatnak” – tette hozzá.

Detroit volt FBI-főnöke sem látott még ehhez hasonló ügyet. Andy Arena szerint sem valószínű a vádemelés. „Attól függ, ki ült a pár környezetében, látta-e valaki a cselekményt, és mennyire volt bomlasztó, ha egyáltalán az volt” – magyarázta Arena.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK