Rejtett kamerát találtak az ágyuk felett a szállásukon

2017.12.02. 08:00

Tiszta horror. Az ember a nászútjára készül, lefoglal egy pofás apartmant Floridában, hogy emlékezetessé tegye a házassága első heteit, aztán egyszer csak felfedezi, hogy a füstjelző nem egészen úgy működik, ahogy gondolta. Merthogy kamera van a helyén, egyenesen a franciaágyra irányítva.

Derek és újdonsült felesége Indianából repült Floridába a mézeshetekre. Longboat Key-en foglaltak szállást az Airbnb-n keresztül, és sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van. Dereknek azonban egy idő után feltűnt egy fekete pont a füstjelzőben.  Kíváncsi lett, megnézte közelebbről, majd levette a fedelét, és döbbenten konstatálta, hogy nem füstjelző, hanem rejtett kamera rejlik mögötte.

A kép illusztrációForrás: Afp/Peter Muller

„Teljesen kikészültünk“ – nyilatkozta Derek az ABC Action Newsnak. Kihívták a rendőrséget, akik alaposan átkutatták a lakást, és további kamerákat találtak, például a fürdőszobában, valamint merevlemezeket különböző felvételekkel.

A lakás tulajdonosát letartóztatták, a vád: kukkolás (voyerizmus). A férfi azzal védekezett, hogy a kamerát csak a saját maga rendezte szexpartikon használta, a vendégeit sosem filmezte le vele.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK