Kislány született a repülőn

2017.12.13. 09:47

Egy kislánynak adott életet egy pakisztáni nő a Pakistan International Airlines járatán. A gép a szaúd-arábiai Medinából a pakisztáni Multánba tartott, amikor a szülés beindult. A személyzet segített világra hozni a gyermeket, amely egészségesen látta meg a napvilágot – írja az Express Tribune.

Mivel Multánban rossz idő volt, a pilóták Karacsiban megszakították az útjukat, ahol az anyát és gyermekét megvizsgálták az orvosok. Azóta már megkapták az engedélyt, hogy tovább utazhassanak Multánba.

A pakisztáni lap megkérdezte a légitársaságot, miért engedték fel a várandós nőt a fedélzetre. A cég azt válaszolta, hogy a személyzetnek nem tűnt úgy, hogy az utas hamarosan szülhet, és a biztonsági ellenőrzés amúgy is a földi kiszolgáló személyzet feladata.

Lesz-e belőle szabad jegy?

Idén már történt egy szülés az indiai Jet Airways egyik gépén. Akkor az újszülött életre szóló szabad jegyet kapott a légitársaság járataira. A Pakistan International Airways szóvivője az ezt firtató kérdésre azt válaszolta, hogy az egyes légitársaságot szabályzata különbözik egymástól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK