Nyártól hetente repül egy Boeing Budapest és Debrecen között

Travel Service
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Idén három új célállomásra indít járatokat a Travel Service charter légitársaság: Barcelonába, Tiranába és az egyiptomi Marsza Alamba, illetve több, már hagyományosnak mondható desztinációra sűríti a nyári menetrendet.
Vágólapra másolva!

A legújabb Travel Service járat Budapestet köti össze Tiranával, június 19. és szeptember 11. között heti egy alkalommal keddenként - áll a cég közleményében. Így a durresi tengerpart is elérhető lesz a fővárosból a Robinson Tours szervezésében.

Budapestről és Debrecenből az igen népszerű nyaralóhely, Barcelona, és a Costa Brava lesz elérhető hetente egyszer péntekenként, június 15-től szeptember 28-ig az IBUSZ ajánlatában. A járat érdekessége, hogy

a budapesti bázisról először egy rövid, 30 perces járattal átrepül a Travel Service repülőgépe Debrecenbe,

hogy onnan elvigye az utasokat Barcelonába és vissza, majd egy újabb 30 perces úttal visszatér Debrecenből Budapestre. Így ez lesz az első alkalom, hogy ekkora repülőgép heti rendszerességgel teljesítse a Budapest – Debrecen útvonalat.

Képünk illusztráció Forrás: Travel Service

Több év után visszatérő úticél lesz Marsza Alam is, ahova szintén hetente egyszer fog repülni a Travel Service hétfőnként, június 11-től október 29-ig, szakzsargonban úgynevezett „háromszögben": Budapest – Marsza Alam – Hurghada – Budapest útvonalon, az utasoknak a Vörös tenger klímáját és élményeit nyújtja a Kartago Tours.

Az idei szezonban ez a járat lesz a leghosszabb a Travel Service Hungary kínálatában.

Ilyen hosszú útvonalon nagyon nagy előny a Travel Service-szel utazóknak, hogy budapesti bázissal indulnak a járatok, így a nyaralók fél nappal többet tölthetnek az üdülőhelyen ahhoz képest, mintha afrikai, vagy öböl-menti légitársasággal utaznának.

A Budapestről elérhető célállomások: Antalya, Burgasz, Rodosz, Karpathos, Korfu, Kefalónia, Khánia, Heraklion, Zakinthosz, Barcelona, Palma de Mallorca, Hurghada, Marsza Alam, Tirana.

A Debrecenből elérhető célállomások: Barcelona, Antalya, Zakinthosz.

Járatsűrítés lesz olyan hagyományos útvonalakon is, mint Burgasz, és Antalya. A Napos Partra hetente hatszor, míg a török riviérára hetente tízszer lehet majd eljutni június elejétől november elejéig különböző utazási irodák csomagajánlataival.