Csokoládé kalandpark Szerencsen

Csokiszökőkút a Szerencsen megrendezett Országos Csokoládé Fesztiválon, 2008
Vágólapra másolva!
Péntektől vasárnapig ezúttal kizárólag a csokoládéé lesz a főszerep Szerencsen, ekkor rendezik meg ugyanis az idei Országos Csokoládé Fesztivált. A rendezvényen mindenki kedvére találhat majd számos kiegészítő programot, de tudjuk, a lényeg itt úgyis a kóstolás lesz.  
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI/Vajda János

Ha valaki csokoládémániás, akkor a hétvégén kötelező jelleggel a csokoládé hazai Mekkája, Szerencs felé kell vennie az irányt, hiszen a fesztiválon minden a csokiról szól majd. Kiállítások, interaktív csokoládékészítés, sőt még csokoládé kalandpark is várja majd az édesszájúakat.

Az ötödik éve megrendezett, hagyománnyá vált csokoládé fesztiválon a kóstolás mellett sportprogramokat is találunk bőséggel, a csapatok és versenyzők természetesen a Csokoládé Kupáért küzdhetnek meg többek között fociban és streetball-ban is. Míg a felnőtteket hegyaljai borok és pincetúrák is várják, addig a gyerekeknek csokitallér-gyűjtő versenyt rendeznek, de lesz bábelőadás és jó sok koncert is. Fellép például a Tankcsapda, a Hooligans és a Csík zenekar is.
A fesztiválra a felnőtt jegy 600, a gyerekjegy 400 forintba kerül, az egész hétvégére szóló bérletért pedig 2500 forintot kell fizetni. A részletes programról bővebb információt itt talál.