Mi szükséges a pályázáshoz?

Vágólapra másolva!
Egy vállalkozás életében a pályázat fontos mérföldkő lehet, ám nem szabad csak a pályázatra koncentrálni. A pályázatfigyelési szakaszban jól jön a segítség.
Vágólapra másolva!

Egy vállalkozás életében a pályázat fontos mérföldkő lehet, ám nem szabad csak a pályázatra koncentrálni. A pályázati kiírások folyamatosan egyszerűsödnek, érthetőbbé válnak, így az ún. automatikus pályázatoknál, amelyek a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjáról letölthető kitöltést segítő szoftverrel megoldhatók, nincs szükség külső segítségre. Összetettebb pályázatok esetében viszont könnyebbséget és akár pluszpontokat is hozhat egy pályázatíró bevonása.

Az uniós és a hazai pályázatok leginkább a hazai mikro-, kis- és közepes vállalkozásokat támogatják. A mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv-k) típusba a 250-nél kevesebb főt foglalkoztató vállalkozások tartoznak, amelyek éves árbevétele nem haladja meg az 50 millió eurót, és/vagy az éves mérlegfőösszegük értéke nem haladja meg a 43 millió eurót. A vállalkozásnak minden esetben érvényes működési engedéllyel (cégeknél bírósági végzés, cégkivonat, egyéni vállalkozóknál vállalkozói igazolvány) kell rendelkeznie. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.