Akik sikert kovácsoltak a Széchenyi kártyából

Vágólapra másolva!
Alábbi cikkünkben olyan vállalkozók sikertörténetét mutatjuk be, akiknek a Széchenyi kártya hozta el a megváltást. Kis-, közepes- és nagyobb vállalatok is vannak köztük.
Vágólapra másolva!

A Széchenyi kártya már több mint százezer ügyfélnek hozott megkönnyebbülést és nyújtott pénzügyi segítséget vállalkozásoknak. A kártya biztonságot és kedvező kamatozású hitelt biztosít. Lássunk erre 3 példát olyan vállalkozóktól, akik számára a kártya hozta el a megváltást.
Az XXL Mechanika Mérnöki Iroda Kft., a SIGEN Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a Brain InvestSzervező és Tanácsadó Kft. esettanulmányain keresztül mutatjuk be a Széchenyi kártya használatát.

A Széchenyi kártya rulírozó hitele tökéletesen megfelel a kisebb cégek elvárásainak. A régi, hagyományos hiteligényléssel ellentétben nem tart hónapokig az elbírálás, illetve a bank sem áll el a hitel folyósításától az utolsó pillanatban.

A Széchenyi kártya hitelkonstrukció már évek óta a legkedvezőbb feltételekkel nyújt segítő jobbot a vállalkozások számára. Kíváncsi a részletekre? Kérjük kattintson!

A teljes vállalkozói cikksorozatot és kapcsolódó videókat ezen az oldalon tekinthetik meg.