Kezdődik az M9 tervezése

Vágólapra másolva!
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést hirdet az M9 gyorsforgalmi út Szekszárd-Bonyhád, Bonyhád-Dombóvár, továbbá Dombóvár-Kaposvár, összesen 70 kilométer hosszú szakaszai tanulmánytervének elkészítésére, a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Vágólapra másolva!

A munka magában foglalja a tanulmányterv mellett az előzetes (környezetvédelmi) vizsgálati dokumentációt, valamint a nyomvonal miniszteri rendeletben történő kihirdetéséhez szükséges dokumentációk elkészítését, illetve az előzetes környezetvédelmi határozat megszerzését.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az utolsó három év (2006., 2007., 2008.) mindegyikében elérte a nettó 50 millió forintot a gyorsforgalmi út tervezéséből, gyorsforgalmi tervek felülvizsgálatából, vagy gyorsforgalmi út tanulmányterv-készítésből származó bevétele.

Az ajánlatok beadási határideje május 12. A kiírás szerint a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást vállaló ajánlattevő lesz a nyertes. Az eredményhirdetés tervezett időpontja június 11., míg a szerződéskötésé június 26.