Rajzfilmhős lesz Warren Bufettből

Vágólapra másolva!
Rajzfilmben szerepel Warren Buffett befektetési guru, a világ második leggazdagabb embere. A befektetési szakember az évek alatt több mint 40 milliárd dolláros magánvagyont gyűjtött össze. Buffett, gyerekeknek oszt majd befektetési tanácsokat a rajzfilmben.
Vágólapra másolva!

Rajzfilmen szerepel Warren Buffett, a világ legsikeresebb befektetési guruja. Az "Omaha bölcseként" emlegetett Buffett a DIC Entartainment rajzfilmsorozatában tűnik majd fel. A Berkshire Hathaway befektetési cég feje gyerekeknek oszt majd befektetési tanácsokat a rajzfilmen - írja a BBC News.

A Buffett-rajzfilmsorozat alaptörténete szerint a befektetési guru négy gyereknek segít pénzt gyűjteni, hogy megmenthessék az ifjúsági klubot, amelyre szemet vetett egy gátlástalan ingatlanspekuláns. Az ismertető szerint a rajzfilmben tisztességtelen politikusokkal és korrupt könyvelőkkel küzdenek meg a gyerekek.

A rajzfilmmel kapcsolatos gazdasági egyességet a DIC nem hozta nyilvánosságra. Warren Buffett Bill Gates után a világ második leggazdagabb embere. Negyvenmilliárd dolláros vagyonát jól elhelyezett befektetéseinek köszönheti.