Hamarosan épülhet a kaszinó a határon

Vágólapra másolva!
Megkezdődtek a Bezenye és Hegyeshalom határába tervezett kaszinóberuházás előkészületei. Egyes helyeken már zajlik a talajszerkezet vizsgálata, és a munkagépek felvonulásának előkészítése is - írja a Népszabadság.
Vágólapra másolva!

Az építési engedélyek nyárra érkezhetnek meg a lap információi szerint. A projektet jelenleg az Eurovegas Hungary Kft. vezeti, míg a befektetők között tavaly nyáron megjelent a Credit Swiss és a Guggenheim Partners vagyon- és befektetéskezelő, valamint az - ausztrál és amerikai magánszemélyek által ellenőrzött - Eighth Wonder Capital névre keresztelt befektetési társaság.

A lap úgy értesült, hogy a beruházás vezetője az M15-ös autópálya beruházáshoz közel eső lehajtójának megnyitását kérte a munkálatok érdekében. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) szerint az autópálya-lehajtó megnyitásához szükséges dokumentumokat karácsony előtt be is adta az Eurovegas Hungary Kft. Az engedélyhez azonban egy-két felhatalmazás még hiányzik, de hamarosan szabaddá válhat az út - tették hozzá. A tárca az újságírót az ÁAK-hoz irányította, ahol viszont kifejtették: a lehajtó esetében a minisztérium állásfoglalására várnak. Az Eurovegasnál így változatlanul várnak a nyitásra.