Orbán drasztikusan csökkentené az adót

Vágólapra másolva!
Drasztikus adócsökkentés, a bürokrácia és a korrupció radikális visszaszorítása, valamint kisebb parlament és kisebb létszámú államigazgatás alkotja azt a csomagot, amelyet a Fidesz válaszként ajánl a pénzügyi és gazdasági világválság kihívásaira, ha kormányra kerül - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerdán a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén.
Vágólapra másolva!

"Az első számú feladat, hogy szembe kell nézni a helyzettel, amit a ma kormányzó politika elit nem tesz meg" - mondta Orbán Viktor. A Fidesz elnöke új egyezséget ajánlott a vállalkozóknak, amelynek nyomán az elkövetkező 10 évben 1 millió új munkahelyet lehet teremteni.

A volt miniszterelnök szerint vissza kell vonni a beterjesztett jövő évi költségvetési tervezetet, mert az alkalmatlan arra, hogy helyes választ adjon arra a kihívásra, amit a jelenlegi világgazdasági helyzet teremtett.

A helyzettel való szembenézés után politikai fordulatra van szükség, amelyet választások útján lehet megvalósítani - hangsúlyozta a Fidesz elnöke.