választás 2014 Közvélemény-kutatás Fidesz baloldal Jobbik LMP
Ron Werberválasztás 2014EP-választás 2014MSZP
!CIMKE

Werber: Nem rúgott ki az MSZP

2014.04.14. 21:29

Nem kirúgták, hanem lejárt a szerződése - állította a baloldali kampányt irányító Ron Werber. Mesterházy szerinte megérdemelte volna a győzelmet, a Horváth Csaba szerinte nem tett meg mindent.

Ron Werber, az MSZP kampányát irányító izraeli szakember a Blikknek azt állította, hogy április 6-án lejárt a szerződése, nem az MSZP küldte el. Az uniós és az önkormányzati kampány vezetésére már nincs ideje.

Az ATV korábban meg nem nevezett szocialista forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az MSZP küldte el a Werbert. Erre utalt az is, hogy Horváth Csaba alelnök azt mondta: "sokakkal konfrontálódott a kampányban, és ez nem segítette a kampány menetét". Más, névtelenül nyilatkozó forrás ugyanakkor Werber szavait erősíti, mert az mondta, hogy "lejárt a mandátuma".

A Blikknek adott interjújában (amely teljes terjedelmében kedden jelenik meg a nyomtatott lapban) azt mondta Werber, hogy Horváth Csaba nem tett meg mindent a győzelemért. Mesterházy Attiláról azonban úgy beszélt, hogy ő megérdemelte volna a győzelmet. Werber írásban számol majd be a pártnak a kampányról, de a Blikknek azt elmondta, hogy magát is felelősnek tartja a gyenge szereplésért.

Az uniós kampányért Velez Árpád és Molnár Zsolt felel majd, akitől a megújulást várják, de Werber azt mondta, „ezen csak röhögni tudnék... az említett két úr felelt az országgyűlési választási kampányáért is".

Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
Ajánlat
Ajánlat
Olvasnivaló
Ajánlat
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés