Vágólapra másolva!
A remek szórakozás, melyben a VillaFérfiak kezes papucsként a lányok kénye-kedve szerint kell tegyenek kissé egysíkúra sikeredett. A lányok a kényeztetésnek csak egy alapvető, testi oldalát ragadták meg : a férfiaktól masszázst, kozmetikát, fodrászatot, manikűrt, pedikűrt, valkűrt akartak.
Vágólapra másolva!

Fájós edzésprogram Segallal, (bár Marcsi szerint inkább kiképzőtábor), odaadó lábmasszír Szilvinek a párjától, Ágica hajának hosszas fésülgetése, szárítgatása Leó által - ezekre kellettek a hímek. Pandora lyukas zokniját azért nem voltak hajlandóak megvarrni. Csaba lófarkat font Pandorának, aztán szinte magától bemutatott egypár olyan mozgást, amiről eddig azt gondoltuk, csak a Villa mozgás-szakemberei sajátja. Zoltán Erika bizonyára irigyen figyeli a műsort, itt aztán aki eddig nem volt táncos(nő), az is azzá válik (ez valami olyan lehet, mint a börtön és a bűnözőképzés). Szilvi meg Szelence akár tarthatna egy gyorstalpaló olasz tanfolyamot a kiesőknek, a megélhetésük biztos.

Forrás: RTLKLUB

Ahogy az ebéd, a játék is véget ért. A gongszóra megkönnyebbülten mordultak fel a fiúk... Örömük nem sokáig fog tartani. A kinti cigizés közben a csajok a pálinkázásról beszélnek. Szilvi a fügepálinkát, Marcsi a fütyülőst szereti. Katka egyszerűen meg a fütyülőt, megosztotta a többiekkel ezt a bánatát: sajnálja, hogy kihagyott egy utolsó menetet otthon, "itt aztán bepótolom", biztatta magát.