Csaba diadala

Vágólapra másolva!
Bár a legtöbben szoros küzdelmet jósoltak ma estére, a szavazatok között több mint százezer volt a különbség. 
Vágólapra másolva!

A ma esti párbaj előtt, ahogy mindig megint be kellett mennie a riportszobába három embernek, hogy elmondja a véleményét. Az első Tommyboy volt, aki azt mondta, hogy szerinte Szilvi fog visszamenni, de ő Csabát várja vissza.

Forrás: RTLKLUB

A Párbaj képei

Jenny következett, aki annyira izgult, hogy hosszú percekig nem tudta megmondani, hogy szerinte ki lesz népszerűbb a nézők körében. Végül kinyögte, hogy talán Csaba. Ezután Stohl András arra kérte, hogy küldje be Leót, ő pedig Csabának szólt. A kis fennakadás után végre csak jöhetett Leo, aki elmondta, hogy reméli Csaba jön vissza, mert őt a barátjának érzi.

Forrás: RTLKLUB

Még mielőtt a két játékos kiment volna a stúdióba, különböző kérdések következtek a lakóknak és a párbajozóknak. Kiderült, hogy társai szerint Szilvi példásan vezeti a háztartást, jól főz, gondját viseli mindenkinek. Ellenfele azt mondta csak a kitöréseivel volt baja. Szilvi szerint a cowboy belevaló srác. A filmek lejátszása után kicsit magukra hagyták a lakókat, akik jókat nevetgéltek a bejátszásokon, és kedves emlékeket idéztek. Annyira felszabadultak lettek, hogy talán el is felejtették, hogy nemsokára csak tizenegyen lesznek.