Vágólapra másolva!
A héten csak Ágica próbálkozott meg a krónikás szereppel. A VillaNaplóban örökítette meg az eseményeket.
Vágólapra másolva!

Kedden nagyon "érdekes" levelet kaptunk! Két csapatra osztottak szét bennünket a "manócskák". Leo, Csabi, Frenki, Anett, Marcsesz, Katka, majd Tommy Indián, Milo, Jenny, Sziszkó és én kerültünk külön-külön csapatba! Nagyon nagy volt a tét! Szó szerint harcolnunk kellett, hogy melyik csapat töltheti a napjait és éjszakáit itt bent, a Villában. A vesztesek a szaunában és annak teraszán "élhettek meg csodás perceket". Ez utóbbi Szibéria, a Villabelső pedig Florida néven futott ez időben.

Forrás: RTLKLUB

Nagyon komoly szellemi és fizikai megmérettetéseken ment át e a két csapat. A lényeg, hogy első nap a Mi csapatunk került ki egy fél napra Szibériába, mi tényleg nem volt egyszerű. Volt itt minden kérem szépem, ami egy frankó túlélési kommandó csapatnak szükséges: csajka, kanálgép, kulacs, polifoam, lópokróc, gázmelegítő, lábas. Mindezekhez még "pozitívumként" az időjárás is nekünk kedvezett, mert olyan hideg volt, hogy hajszálhíján nem rohangáltak jegesmedvék az udvaron. Az ok, amiért kitoloncoltak minket, a következő volt: az első feladat cölöpönállás volt, egymással szemben, itt tíz perc után az utolsó húsz percben egy lábon kellett állni a két fiúnak, majd Tommy lába feladta a szolgálatot, és a mélybe vetette magát, így Csabi csapata nyert.

Forrás: RTLKLUB

Ezek után kaptunk egy ezerdarabos puzzle-t, amihez egy óránk lett volna, hogy kirakjuk. Nem sikerült. Még a puzzle előtt volt egy három dimenziós karika, amibe bele kellett állnunk, kezünket-lábunkat rögzítették, majd elkezdték pörgetni az egészet, úgy, hogy fogalmad sem volt, milyen rendezvényen vagy. Itt is kikaptunk, mert Milo, Jenny és én nem bírtuk addig, mint Katka, Frenki és Marcsi. Magamról csak megjegyezném: soha életemben nem ültem, nem álltam még hasonló szerkenytűben sem, még egy nagy csúszdára sem merek felmenni, szóval nagyon nagyot teljesítettem még a magam szemében is. Ekkor már foglyokat is ejtettek Florida lakói, a szoli lett a börtönnek kinevezve, Jenny után ballagtam én leülni büntetésünket.

A cellánkban különös hangokra lettünk figyelmesek rabtársammal. Drága kollégáink, Szibéria lakói szó szerint felrobbantottak egy, a gázmelegítőről levett konzervet, ami olyan szinten ment szét, hogy amit csak el lehet képzelni, minden székelykáposztás volt! A többieket nézve nem a Való Villa, hanem inkább vagy a Keleti, vagy a Nyugati pályaudvar jutott eszembe, ahol csöveznek a hajléktalanok. Sziszkó Drága mosta, takarította a káposztadarabokat, a három fiú pedig magát próbálta helyre hozni. Aztán éjszakára megfordult a helyzet. Fekvenyomás volt a következő feladat, amiben "véletlenül" mi nyertünk, és helyet tudtunk cserélni Florida lakóival. Tommy drága mentette meg csapatunkat, hisz százhatvan kg-t nyomott ki. A másnap is érdekes feladatokkal telt el. Farrönköt tartottunk a fejünk felett, majd két teli lábas vizet vittünk át a rönk egyik oldaláról a másikra, majd Katka és Jenny küzdött meg egymással.