Vágólapra másolva!
A három különböző stílusú divatbemutatót lakóink kötelességtudóan végrehajtották. Tommyboy őrületesen szexi kollekciót kreált magának.
Vágólapra másolva!

Leónak - ahogy már korábban is megemlítettük - egyáltalán nem volt kedve tésztaszűrőben, vágódeszkában és egyéb, konyhai felszerelésben felvonulni. Folyamatos morgás közepette azért - Ágica segítségével - egészen frappáns kis ruhát kreált magának, bár nem sok köze volt egy nagyesélyihez. Még akkor sem, ha ez majd a 2040-es év divatja lesz.

Forrás: RTLKLUB

Képek a divatbemutatóról: klikk a fotóra!

A legkreatívabb és legszexisebb Tommyboy volt, aki egy tölcséren és egy átlátszó műanyag fedőn kívül semmit nem aggatott magára. Jó, a szemét egy ezüstfóliával azért bekötötte. Nagyon élvezte, hogy ismét megmutathatta tökéletesre gyúrt izmait. Ágica is imádta a divatbemutatót, ő volt az egyedüli, aki a sminkre is gondolt. Némi majonéz segítségével, gyönyörű mintákat varázsolt habtestére. A divatbemutatót elnézve egyértelműen kijelenthetjük, hogy 2040-ben a melleké lesz a főszerep.

Forrás: RTLKLUB

Ha a lányoknak hihetünk - és miért ne -, mérettől függően tésztaszűrőbe, bögrébe, poháralátétbe, vagy cukortartó fedőjébe csomagoljuk majd melleinket. A káprázatos ruhák mellett sajnos Frenki konferálása észrevétlen maradt, egyetlen összetett mondatot sem bírt elmondani a futurisztikus ruhákról. Ennek megfelelően nem volt valami nagy hangulat.