Soha nem lesz béke

Vágólapra másolva!
Az álompárnak kikiáltott duó, Ágica és Leo kettőse ma újfent marakodással kezdte a napot, többet civakodnak, mint C-3PO és Artu Ditu a Tatuin forró homoksivatagában. Hogy ezúttal kinek van igaza, azt döntse el a nép (amantes amentes, a szerelmesek esztelenek - ezt már tudták az ókorban is).
Vágólapra másolva!

11:55. Megérkezett az ellátmány. - Úristen, ezt nem hiszem el! - rikkantja Ági, százezredszerre, január óta. Kaptak döglött nyulat, kimúlt tyúkot, bort, tojást (és banánt, ami az európai középkorban nemigen volt jellemző).

12:05. Csaba szerint egy tojás, egy aranyat ér. Katka merészen alkudozik, ő egy egész doboz tojásért fizetne egy aranyat.

Forrás: [origo]

Friss fotók!

12:25: Katka után Tommy látogatja meg a riportszobát. Élvezi a játékot, de szerinte Ágica érzéketlen. Leo és Ági közt ő nem érzi, hogy belülről jövő, komoly érzelmek lennének. - Senki nem lehet tökéletes - sóhajt.

12:44. Nem akarásnak nyögés a vége! - osztja meg Marcsi a többiekkel eredeti gondolatát, miközben Tommy a 18 éve vetített Rabszolgasors dalát dúdolgatja. Csaba fanyalog a kaja láttán, Anett állott tésztára gyanakszik.

12:50. Anett Marcsinak: - Te vagy a legvinnyogósabb. Ha sokan pihennek, akkor te visítasz. Most jobban ilyen vagy, mint korábban. Engem ez nem zavar! - Marcsi: - Lehetek ilyen, egyedül élek. Ilyen vagyok, csak nem ennyire.

13:02. Az igen szigorú Leoncio limitálta a cigaretta fogyasztását, majd kiadta a parancsot: 200 kiló krumplit kell meghámoznia a jobbágyoknak, a meló végéig nem pöfékelhetnek. Rend van, mint egy munkatáborban.

13:22. Ez a társadalom a munkára épül! Aki keményen dolgozik, jutalmat kap! - szónokol Leo vezér. A lányok becsülettel melóznak, közben megy a civakodás, Anett folyton piszkálja Marcsikát.

13:32. Ági álmában megverte Katkát, rálépett a nyakára. Aztán összepakolt, hogy elhagyja a Villát, Leo meg nem mellé állt. A biztonsági őt kiszórta ruháit, mindenki nevetett. Freudnak egy ilyen álom - nem feladat.

14:00. Leo rárivallt Ágicára (mi az isten bajod van?!?) de válasz nemigen érkezett. Ez a pár többet civakodik, mint Tom és Jerry. A szorgos jobbágyok a napon melóznak, Döbrögi az árnyékban dekkol.

14:15. - Én ilyen vagyok, más meg olyan! - morog a dacos Ágica. Sértődöttség miatt nem táplálkozik, ebből éhségsztrájk lesz. Marcsi kérdésére (min dacoskodtál be?) Ági csak legyint: - Most kezdjem el sorolni?