Vágólapra másolva!
Lakóinkat a Reggeli két műsorvezetője: Ábel Anita és Csonka Bandi ébresztette. Volt nagy öröm, ujjongás, na persze csak akkora, amekkora egy reggel fél hetes ébresztőnél jár a vendégeknek.
Vágólapra másolva!

Miután a kedélyek egy kicsit lecsillapodtak, megkezdődött a Reggeli Szépe verseny, s a műsor végére ki is derült, hogy Ágica az, aki reggel is szép... A fürdőruhás felvonulás után Milo és Tommyboy egy, a párbajokhoz hasonló szócsatát zavart le. Három percen keresztül bombázhatták kérdésekkel a két fiút.

A közelgő Anyák Napja alkalmából természetesen a lakók többsége üzent az édesanyáknak, majd eljött Ágica nagy pillanata.

Forrás: RTLKLUB

Ágnes Vanilla vonult be a Villába. Ágica majd' kibújt a bőréből s nem akarta elhinni, hogy együtt énekelhetett nagy kedvencével. Az élő adás után a vendégek persze még elvegyültek a tömegben, kérdezz-felek játék (persze csak módjával), és csacsogás a végtelenségig.

Lakóink remekül érezték magukat, s talán estig is elcsevegtek volna a vendégekkel, ha nem kellett volna a két műsorvezetőnek elhagyni a Villát.

Forrás: RTLKLUB

Ezután minden a szokásos rend szerint zajlott. Raktárnyitás, pakolás, és Leo szokásos hűtőellenőrzése. Nem kegyelmezett a lejárt szavatosságú élelmiszereknek, s egy-két morgás kíséretében tüntette el a megromlott ételeket. "Káoszelmélet uralkodik már megint, nem baj. Semmi gond!" - kiáltással tűnt el a hűtő belsejében. Még most is rámol.