Te mi lennél?

Vágólapra másolva!
Marcsi citrom, Katka mutatóujj, Anett konyhai kamera - a lakók olyan társasjátékot játszanak, amelyben önismereti kérdéseket tesznek fel egymásnak. Az nyer, aki előbb ér a célba.
Vágólapra másolva!

A lakók által készített társasjáték szabályai szerint mindenki ugyanabból a mezőből indul, majd egymásról szóló kérdésekre kell válaszolniuk. Az érintett lakó is válaszol, s aki eltalálja a válaszát, léphet egyet a cél felé.

Forrás: RTLKLUB

Íme néhány érdekes kérdés:
Marcsi milyen gyümölcs lenne? Alma, citrom, narancs, banán, kivi vagy körte?
"Picit olyan csípős. De vidám is, mint az alma" - magyarázzák a többiek, de Marcsi kicsit sértődötten megszólal: "Köszönöm, aki citromnak minősített." De Leó tudja a megoldást: "Ez nem negatív. A citromra reagál mindenki, valamit mindenkiből kivált, te ilyen vagy. "

Marcsi milyen színű lenne? Fehér, kék, rózsaszín, szürke, fekete vagy sárga? A legtöbben fehérnek választják, de Leo itt sem ért egyet: "Úgy gondolom, hogy te egy különleges csaj vagy, ezért rózsaszín, nem fehér."

Ha Csaba kozmetikum lenne, mi lenne? Borotvahab, tusfürdő, narancsbőr elleni, szőrtelenítő, pattanástalanító vagy alapozó? Ha Csaba kiütés lenne? Pattanás, bárányhimlő, rózsahimlő, allergiás kiütés vagy KO? A válasz egyértelmű: KO.

Ha ujj lenne Katka, mi lenne? Hüvelykujj, mutatóujj, gyűrűsujj, középsőujj, kisujj vagy nagylábujj? Gyűrűsujj a többség válasza, de Leo szerint a mutatóujj találóbb, mert Katka mindig mutogat, magyaráz.

Forrás: RTLKLUB

Katka milyen fog lenne? Zápfog, metszőfog, tépőfog, bölcsességfog, nyafog vagy tejfog? Tejfog - ez Katka véleménye. "Minden vagy, csak az nem" - fűzi hozzá Leo.
Ha Anett kamera lenne, hol lenne? A nappaliban, a szaunában, a hálóban, a konyhában, a wc-ben vagy a szoláriumban? Anett és a többiek is a konyhát jelölik meg.

Így telik a napsütéses koradélután a Villában. Jó a hangulat, nincsenek indulatok, a legnagyobb nyugalom jellemző most a lakókra. Azzal sem foglalkoznak, hogy hamarosan Kihívás vár rájuk, ahol Marcsinak meg kell neveznie lehetséges Párbajellenfeleit.