Ünneplés helyett

Vágólapra másolva!
 Csak Anett és Csaba ugrándozott örömében a Párbaj eredménye miatt. Milo és Katka szomorú, Leo érdeklődő. Már mindannyian a következő Párbajra gondolnak.
Vágólapra másolva!

Anett ugyan visszajutott a Villába, de a kitörő öröm, a reggelig tartó ünneplés elmaradt - nem mintha a lakók ilyesmit terveztek volna. A Párbajgyőztes ugyan ugrándozott örömében, már amikor Csaba ölelései között volt rá alkalma.

Forrás: RTLKLUB

Visszajöttem! - mondogatta, majd megkérte a többieket, gyorsan menjenek be a nappaliba, hogy fogadhassák Marcsi búcsúját. A szlovákiai lány természetesen Milótól köszönt el. A hangja el-elcsuklott a visszafojtott sírástól. Barátja is párás szemekkel nézett a kamerába, majd puszit küldött Marcsinak.

Anett a nappaliban lelkendezett, a Párbaj részleteit ecsetelte, Milo ezalatt gyorsan kiment a teraszra. Nem sokáig ücsörgött magában, mert Katka is csatlakozott hozzá. Nem sokat beszéltek, inkább csak néztek maguk elé és szívták a cigarettákat.

Forrás: RTLKLUB

Anett Csabának és Leónak mesélte, mennyire élvezte a Párbajt, mennyi mindenkit látott a közönség soraiban. Később Milónak azt is elmondta, rá kellett jönnie, hogy az emberek szeretik, és nem fog soha többet rágódni a rosszindulatú üzeneteken.

"Megígértem, hogy ha nyerek, eszem egy jégkrémet, de most már nincs kedvem. Majd holnap" - jelentette be Leónak a konyhában, aki a poharakat készítette egy koccintáshoz. A lakók Anettre, Marcsira és arra ittak, hogy nem sokára vége a játéknak. Igazuk van, de addig még nagyon sok kaland vár rájuk.