Jöhet az alvás!

Vágólapra másolva!
A Brian élete felvidította a lakókat, akik a film után gyorsan ágyba is bújtak. Csak Leo maradt talpon, hogy a nyereményházzal foglalkozzon még egy kicsit.
Vágólapra másolva!

A film után a fiúk átbeszélték a legjobb jeleneteket. Természetesen Leo volt a szószóló, de Milo és Csaba is szívesen vett részt az élménybeszámolóban. Katka csak szolidan nevetgélt cigarettával a kezében.

Forrás: RTLKLUB

A lakók vetettek egy-két pillantást a gyufaszálakból épített nyereményházra, megállapították, hogy még van mit dolgozni rajta, de majd csak holnap.

Katka - egyetlen nőnemű lakóként - magára vállalta az esti mosogatást, majd kiült a teraszra cigarettázni. Csaba is csatlakozott hozzá, de nem nagyon szóltak egymáshoz. Nem mintha bármilyen nézeteltérés lenne közöttük, egyszerűen most éppen nincs miről.

Milo a nappaliban viszont megosztotta gondolatait a lovászfiúval. Kicsit panaszkodott, hogy hiányzik neki Marcsi, és különben is utál egyedül aludni. Csaba bíztatta, hogy már csak pár napot kell kibírni, aztán kint minden kiderül.

Milo gyorsan kifejtette, hogy meglepően jó fényképeket sikerült készítenie ma, így meg van elégedve a teljesítményével, de a többiek műveit is nagyra értékeli.

Forrás: RTLKLUB

Leo nem kapcsolódott be a beszélgetésbe, inkább kiment a teraszra a nyereményházhoz, hogy elvégezze a mai utolsó simításokat. Aztán jöhet is az alvás!

Ajánlat: