ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Gregor Bernadett: Nem csinálnék semmit másképp
2006. február 27., hétfő, 19:31|Utolsó módosítás: 2006. február 28., kedd, 15:04

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A mozikban jelenleg futó Tibor vagyok, de hódítani akarok című tinivígjáték sztárja járt hétfőn a Vendégszobában. Gregor Bernadettet többek között szerepeiről, édesapjáról, születendő gyermekéről, Geszti Péterről, a bulvársajtóról, valamint napozási szokásairól kérdezték olvasóink.


"Mikor felmegy a függöny, nincs ott az apukám, hogy fogja a kezem" 1/2. oldal >>

Fotó: Fábián Évi
Gregor Bernadett
Ajánlat
A Tibor vagyok, de hódítani akarok honlapja
A Pesti Magyar Színház honlapja
A Budaörsi Játékszín honlapja
Gregor Bernadett második a Websztár-listán
Képgaléria
Gregor Bernadett a Vendégszobában

Videó
A Tibor vagyok, de hódítani akarok előzetese

- Sziasztok, kérdezzetek bármit, csak ne bántsatok! :-)

- Mi szerettél volna lenni, amikor gyerek voltál? (bóbita92)

- Színésznő vagy állatorvos. Amikor kevés munkám van, még mindig gondolkodom rajta, hogy el kéne végezni az állatorvosi egyetemet...

- Elsőre bejutottál annak idején a színművészetire? (zsoci)

- Nem, másodjára vettek fel.

- Előny vagy hátrány volt ilyen nagy tudású, híres apuka mellett karriert befutni? (picare_skipper)

- Miután nem egy műfajban dolgozunk, szakmailag nem éreztem soha, hogy előnyt vagy hátrányt jelentene. Az ismertség szempontjából mindenféleképpen előny volt, hiszen végzős főiskolásként érdekelte a sajtót, hogy a Gregor lánya színésznő lett. Azóta este hétkor, mikor felmegy a függöny, nincs ott az apukám, hogy fogja a kezem és segítsen, és ez így van rendjén. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ő az apukám, és közel 34 éves fejjel ugyanolyan áhítattal hallgatom, mikor énekel, mintha először hallanám.

- Milyen érzés színésznek lenni itt Magyarországon? (mesek)

- Színésznőnek lenni egyáltalán jó érzés, a színházban, aminek tizedik éve a tagja vagyok, elhalmoznak szerepekkel, az egyetlen fájdalmam, hogy nem a szerepeim által lettem ismert, aminek persze tudom, hogy én is oka vagyok. Egy-két éve még gondolkodtam rajta, hogy megpróbálkozom a színészettel Olaszországban, mert forgattam ott egy koprodukciós filmet, aztán erről letettem, mert azért mégiscsak ide születtem, és egy idegen országban nem volna már erőm újrakezdeni. Talán ha 10 évvel fiatalabb lennék, megpróbálnám.

- Miért pont rád esett a választása a Tibor vagyok, de hóditani akarok alkotóinak? (Ronaldinho(15))

- Ezt a rendezőtől, Fonyó Gergőtől kell megkérdezni, ő választott ki erre a szerepre. Elhívott egy castingra, úgy tudom, sok mindenkit megnézett, és rám esett a választása.

- Hogy tetszett önnek a Tibor vagyok, de hódítani akarok forgatása? Milyen volt a hangulat? (Jazz8)

- Ez volt életem második mozifilmje. Nagyon jó volt a forgatás, augusztus végétől szeptember végéig forgattunk a Balatonon, olyan volt, mint egy nyaralás.

Forrás: [origo]
Tibor vagyok... | Gregor Bernadett és Fancsikai Péter

- Minden forgatáson jó a hangulat? (!! Kriszty cicu!)

- Nem, igazából a legtöbb forgatáson órákat kell várni, beláthatatlan mikor kerülök sorra, de folyton készenlétben kell lenni. Ilyenkor nézem a forgatást, vagy ülök egy öltözőben és várok. Van, amikor olyan helyszínen forgatunk, ahol iszonyú hideg van, ott elég nehéz kibírni a többórás várakozást. Van, amikor feszültségteljes a munka, az sem a jó hangulatú forgatások közé tartozik. De hála istennek ez a ritkább.

- A filmben milyen érzés volt levetkőzni? Nem volt fura egy fiatal srác előtt, aki nyilvánvalóan alaposan megnézett, mert, gondolom, nem volt még szerencséje sok női kebelhez... (Koper)

- Nem fogod elhinni, nem nézett meg. Legalábbis én úgy éreztem, senki nem azzal törődik, hogy a melleimet nézze, hanem azzal, hogy a saját feladatát normálisan végezze. Talán ezért nem is volt bennem rossz érzés, mert nem éreztem a stáb férfi tagjai részéről, hogy ezen csámcsognának.

- Mit szeretsz jobban: filmekben szerepelni vagy színházban? Melyik színház az álmod és melyik darab? (picare_skipper)

- Színházban jobban szeretek szerepelni, úgy érzem, az közel áll hozzám, maximálisan elégedett vagyok azzal a színházzal - ez a Pesti Magyar Színház -, amelynek régóta a tagja vagyok. De ha hívnának a Nemzetibe játszani, nem mondanék nemet. Shakespeare Antonius és Cleopatra című darabjának a női főszerepét szívesen eljátszanám.

- Amikor a színpadon vagy, nincs lámpalázad? (Szoke cycus)

- Mindig van. De ahogy belépek a színpadra, elmúlik, valószínűleg azért, mert olyan intenzitással koncentrálok a dolgomra. Ha pedig megérzem, hogy a közönség figyel és tetszik nekik az előadás, onnantól kezdve lehet igazán játszani és szárnyalni egy szerepben.

- Szeretném megkérdezni, hogy mikor lehet téged legközelebb látni a színpadon és hol? (lostyka)
 
- Jövő héten lesz bemutatóm Budaörsön, Hunyadi Sándor Júliusi éjszaka című darabjával. A Pesti Magyar Színházban repertoáron futó darabjaimat ezen a héten lejátszom, mert pocakosan már nem mehet tovább. Két darabot viszont az évad végéig játszom. A Budaörsi Játékszínben a Néma leventében Beatrix királynőt, a Pesti Magyar Színházban pedig Pozsgai Zsolt Boldog Asztrik küldetése című darabjában.

Forrás: Budaörsi Játékszín
Néma Levente | Gregor Bernadett és Nyertes Zsuzsa

- Adódott már valami problémád abból, hogy zavarban voltál? (SideKK 05)

- Nem emlékszem rá. Ha színpadon bakizok vagy megbotlom, azt kifejezettem emberinek találom. A munkájában más ember is vét apró hibákat, amiktől nem kell zavarba jönni, ezek természetesek.

- Mi volt az eddigi legnehezebb és legnagyobb szereped? (yubacity)

- Yukio Mishima Sade márkiné című darabjának a címszerepe. A Pesti Magyar Színházban játszottuk a stúdiószínpadon, hat női szereplő van benne, három óra tömény mélylélektan, megviselt minket is. Akik megnézték, vélhetőleg nem szórakozni jöttek, hanem elmélkedni.

- Tervezed-e a későbbiekben más területen kipróbálni magad? Például éneklés? (duplex+)

- Az éneklést évek óta tervezem. Minden álmom, hogy legyen egy saját cédém, de nem akarok szokványos színészlemezt csinálni, és a kereskedelmi rádiókban játszott zenéktől sem vagyok túlságosan oda. Ha egyszer lesz egy lemezem, szeretném, ha olyan lenne, ami különleges és egyedi, ezért nem is erőltetem. Ha megtalálom azokat az embereket, zeneszerzőt meg szövegírót, akik ugyanolyan hittel és szerelemmel tudnák magukat belevetni egy ilyen munkába, akkor megcsinálnám. Remélem, eljön ez az idő.

- Van olyan kollégád, akit legszívesebben megfojtottál volna, mert elvitt előled egy-két szerepet? (levesespor)

- Nem, sosem volt ilyen. Kifejezetten jóban vagyok a kolléganőimmel, amúgy meg az igazgató oszt szerepet, ilyen értelemben a kollégákkal nem is lett volna alkalom konfrontálódni.

- Kommunikáció és médiatudomány szakra járok. Ezzel szerinted lehetek színésznő, vagy ahhoz el kell végezem a színművészetit? (kitticicamica 19)

- Szerintem nem kell elvégezni, vannak más színi iskolák is, ahová be lehet iratkozni, pl. Goór Nagy Máriához vagy Földesi Margithoz. Az a lényeg, hogy színházközelbe kerülj, és a kis feladatok után jönnek a nagyobbak. Nem tudom, hány éves vagy, de el lehet kezdeni egy színházban akár statisztálással is. Vagy van például nálunk a Pesti Magyar Színházban is egy színiakadémia, ahová minden évben van felvétel.

- Zavar-e, hogy az újságok nem a színészi alakításaiddal foglalkoznak, hanem a botrányaiddal? (wolf.valent)

- Kezdetben zavart, de ha kezedbe veszel egy ilyen újságot, láthatod, hogy más ismert embereknek sem a szakmai életével foglalkoznak. A Kossuth-díjas Udvaros Dorottyáról sem azt írják a lapok, hogy milyen szenzációsan játszik a Nemzetiben... Ezen lehet bosszankodni, vagy megtanulni együtt élni vele és megpróbálni minél távolabb tartani magát az embernek az ilyenfajta újságokról.


1/2 következő oldal >>

1. "Mikor felmegy a függöny, nincs ott az apukám, hogy fogja a kezem"

2. "Ha beleszerettem valakibe, úgy gondoltam, hogy egy életre választom"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor