ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Dukai Regina: Színésznőként is kipróbálnám magam
2005. október 5., szerda, 11:42|Utolsó módosítás: 2005. október 10., hétfő, 18:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Dukai Regina még csak 22 éves, de már évek óta sikeres modell, sőt mostanában énekesnői babérokra tör: jelenleg a második nagylemezén dolgozik. Regináról a Társalgóban megtudhattuk, hogy egy éve szerelmes a Hooligans gitárosába és hogy gyermekkorában állatszelídítő szeretett volna lenni.


"Bizonyára sokat segít az is, ha valaki dekoratív" 1/4. oldal >>

- Ha jól tudom, modellből lettél énekesnő. Elmesélnéd, hogyan lettél modell és hogyan váltottál át másik pályára? (armageddon)
- Énekesként kezdtem, de aztán anyukám benevezett egy modellversenyre, és onnantól indult meg a modellkarrierem. Különböző ügynökségeknél vagyok, és külföldön és itthon is vállalok munkákat, de most leginkább az éneklésből élek. Emellett persze bármikor megyek reklámfilmet forgatni vagy fotózni.

Forrás: Fábián Évi

Megnézem a Regináról készített galériát!


- Van valami zenei előképzettséged? Játszol valamilyen hangszeren? (EkelhuBakulhu)
- Hat évig voltam kórustag, négy évig zongoráztam, öt évig jártam zeneiskolába, és két évig jártam színitanodába. A zongorázást folytatni szeretném újra.

- Ha valakinek figyelmébe ajánlanád a lemezedet, mit mondanál neki? Miért jó Dukai Regina lemezét hallgatni? Csak felénekled a számokat, vagy részt veszel a dalszerzésben is? (arisa_karamorita)
- Ez nagyon jó kérdés, az előző lemezemet nem igazán ajánlom, mert nem önmagamat adom benne. Hamar fel kellett énekelni, és senki nem kérdezett meg, hogy mit szeretnék. Most készülök egy új albummal, 100 százalékig részt veszek a készítésben, persze a dalokat és a szövegeket nem én írom, de ott vagyok születésüknél.

- Menyit lehet keresni, ha befut egy lemez? (BigggggMoney)
- Az attól függ, hogy miben állapodunk meg. Igazából a dalszerzőknek van nagy pénze ebben, egy énekes inkább csak a fellépésekből tud "sokat" keresni.

- Lesz új kliped? Ha igen, mikor? (Edinusi)
- Lesz, remélhetőleg karácsonyra már a maxi és a klip is a "fa alatt lesz". Valószínűleg Indiánnal fogunk forgatni, a dalt pedig a párom, Tóth Tibi írja.

- És milyen klipet szeretnél? Stílusában meg ilyenekben. (zsifi14)
- Nagy álmom, hogy a családom és a barátaim szerepeljenek benne, és szeretném, ha a rendező hallgatna az én véleményemre is. Bár Indián nagyon jó rendező, biztosan könnyű lesz vele együtt dolgozni.

- Mi lesz a következő lemez címe ? (BigggggMoney)
- Nem tudom, de ha van ötleted, nyugodtan megírhatod.

- Melyik a kedvenc hangnemed? (EkelhuBakulhu)
- Szeretem a búgó hangokat, és szeretek magasan is énekelni, imádom Céline Diont és imádom Chert is. Nincs kedvenc hangnemem, ha megírnak egy számot, próbálom azt olyan hangnemben előadni, ahogy a szerző kitalálta.

- Mit gondolsz, dekoratív külső nélkül, pusztán zenei tehetséggel kerülhettél volna oda, ahol most vagy? (EkelhuBakulhu)
- Szerencse is kell hozzá, és jó családi háttér, akik támogatnak. De bizonyára sokat segít az is, ha valaki dekoratív. De ne hidd, hogy én mindig kisminkelve és belőtt hajjal járkálok akár válogatásokra, akár lemezfelvételre. Sőt, ha hiszed, ha nem, küzdök magammal, mert egyáltalán nem találom magam dekoratívnak.

- Miért nem találod magad dekoratívnak? Mit nem szeretsz magadban? És mi az, amit viszont szeretsz? (tunderke)
- Nagyon karikásak a szemeim, a fenekem és a combom nem elég vékony, soroljam még? Amit szeretek magamban, az inkább belső tulajdonság, például nagyon önzetlen vagyok, próbálok segíteni másokon, és szerintem az érzékenység is lehet egy pozitív dolog.

- A külsőddel való folyamatos küzdelemben gondoltál már rá, hogy plasztikai műtét alá vesd egy-egy testrészedet? (EkelhuBakulhu)
- Gondolkodtam már rajta, de valószínű soha életemben nem fogom megvalósítani, inkább az edzőteremben küzdök. De soha nem fogok lemondani a finom ételek fogyasztásáról, ez lehet kenyér, szalonna vagy bármi más.

- Mesélj a modellkedésről! Valóban nehéz szakma? Szerinted mi kell ahhoz, hogy valakiből topmodell váljon? (arisa)
- Nagyon nehéz, rengeteg a jó modell, és egyre fiatalabbakat akarnak. A legfontosabb egy jó ügynökség megszerzése, és onnantól kezdve már nagyon könnyű dolgod van. Egy jó modell egy egész ügynökséget eltarthat. De itthon egyre nehezebb, ha meg szeretnéd próbálni, legegyszerűbb, ha külföldön próbálkozol.

- Kivel énekelnél duettet szívesen? (zumi)
Imádom Whitney Houstont és Eric Benettet, velük szívesen énekelnék.

- Vannak állandó táncosaid? (leila_bebi)
- Volt úgy, hogy lesznek táncosaim, aztán ez valahogy elmaradt, most leginkább zenekart szeretnék magam mögé.

- Meddig tervezed az éneklést? Nem szeretnél utána valamelyik tévénél dolgozni, valami értelmesebb munkát csinálni? Van valami terved a jövőre nézve? (cool)
- Egyelőre az új lemezre koncentrálok. Kaptam már tévés felkérést, el is vállaltam, csak elfogyott a pénzük, és nem lett belőle semmi. Azóta is volt egy lehetőségem, csak idő hiányában nem tudtam vállalni.

- Gondoltál már arra, hogy az éneklés mellett színésznőként is kipróbáld magad? (Green_rongy)
- Nagyon jó dolog lenne színészként dolgozni, szoktam járni filmek válogatására is.

- Jártál valamilyen színiiskolába? (arisa_karamorita)
- Igen, Győrben Xel Attila színitanodájába jártam. Ott ismertem meg Lengyel Barbara énektanárnőt, aki felhozott Budapestre Sík Olgához. Sík Olgánál tanult Zorán, Zséda, Presser.


1/4 következő oldal >>

1. "Bizonyára sokat segít az is, ha valaki dekoratív"

2. "Nagyon szeretem Tibit, és még annál is jobban tisztelem"

3. "Gyermekkori álmom, hogy eljussak Floridába"

4. "Állatszelídítő szerettem volna lenni"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor