Kuntics - Kopunovics: A Fradiban kialakult helyzet önmagáért beszél

Vágólapra másolva!
Szerdán a Michael Schumacher vezette Forma-1-es válogatott ellen ismét összeáll a Zoran Kuntic, Goran Kopunovic csatárduó, előtte azonban még eljöttek hozzánk, hogy felidézzék azokat az időket, amikor a Ferencváros még a Bajnokok Ligájában vitézkedett, és persze nem rejtették véka alá a Fradi és magyar labdarúgás jelenével kapcsolatos véleményüket sem.
Vágólapra másolva!

- Goran, hogy emlékszel vissza az Anderlecht ellen rúgott gólodra az Üllői úton? (cool)
Kopunovic: Még mindig jól. :) Soha nem fogom elfelejteni.

- Zoran, mit gondoltál, amikor Brüsszelben azt a fantasztikus labdát kaptad Lisztestől, és elindultál a kapu felé? És te, Goran, mit éreztél, amikor berúgtad a vezető gólt az Üllői úton? Mi játszódott le bennetek? (Holmi_05)
Kuntic: Hajdú B. István azt kiabálta a tévében, hogy "be kell rúgni, be kell rúgni!" Ez volt az én fejemben is. A gól után nem csináltam fesztivált, de belül nagyon boldog voltam.
Kopunovic: Én nagyon érzelmes vagyok, így amikor azt a gólt rúgtam, úgy éreztem, hogy abban a pillanatban meghaltam és újjászülettem a boldogságtól.

- A régi meccsek közül melyikre emlékeztek legszívesebben? (fonak)
Kopunovic: Az egész Bajnokok Ligájára, a selejtezőtől az utolsó meccsig.
Kuntic: Szerinted? :))

- A Fradi BL-csoportmeccsei után megkerestek titeket neves nyugati klubok? Úgy emlékszem, végül is egyikőtök sem lett nagy sztár odakint. Nem voltatok elég jók, vagy más oka is volt ennek? (fonak)
Kuntic: Nem voltam elég jó.
Kopunovic: Én soha nem éreztem azt, hogy nagy sztár leszek, de azért általában hasznára voltam az aktuális csapatomnak. Neves nyugati klubok egyáltalán nem kerestek, nem voltak olyan jó menedzserek, mint most.

- Miként alakult Kopunovic úr élete az utóbbi években? (ordas40)
Kopunovic: 2002-ben, Németországban fejeztem be a pályafutásomat, akkor kezdtem foglalkozni az edzősködéssel, Belgrádban A és B licencet szereztem. 2003-tól a Fradi utánpótlásban dolgozom. A Megye 1-ben és különböző terembajnokságokon szoktam még játszani.

Forrás: [origo]

- Mi a célotok edzőként? (leff)




- Goran, te és Flóri vagytok az utolsók, akik magyar csapat színeiben gólt lőttetek a Realnak. Mit tanácsolsz a Puskás-válogatott tagjainak, miként követhetnék a példátokat? (Gren)
Kopunovic: Próbáljanak szívből futballozni és kihozni a legtöbbet magukból. Az én tapasztalatom az, hogy a nézők tisztelik azt a játékost, aki mindent megtesz a pályán, még ha nem is tud a kapuba találni.

- Mi lehet a Real gyenge pontja? (The-game)
Kuntic: A hozzáállás.

- És a magyaroknál mi lehet a probléma? (The-game)
Kuntic: A túl nagy bizonyítási vágy. A játékosok túlpöröghetnek, ráadásul a szövetségi kapitány is nagyon akar bizonyítani.

- Van esélyünk a Real ellen? (The-game)
Kuntic: Esély mindig, mindenki ellen van.
Kopunovic: Akkor is volt esély, amikor a Fradival játszottunk ellenük, most viszont a válogatott játszik, tehát kell, hogy legyen esély.