ok.hu
Katalógus


magyar színészek


filmek


magyar együttesek


sportolók


külföldi színészek


politikusok


magyar énekesek


külföldi együttesek


Linkek


Inside zenekar


Kiss Gergő


Lakatos Márk


Tankcsapda zenekar


Emil.RuleZ!


Bëlga


Fresh


KFT zenekar


Palik Dakar Team


Sziámi zenekar


Animal Cannibals


Zsédenyi Adrienn


Szabics Imre


Ákos


Bódi Sylvi


Amorf Ördögök


Himalája-expedíció


NEO együttes


Stahl Judit


Eszenyi Enikő


Szentpéteri Csilla


Gyorskeresés

[origo] klikkbank
pénzügyi chatsorozat


Kerezsi Tibor


Vámosi-Nagy Szabolcs


Borza Gábor


Kupa Mihály


Felcsuti Péter


Mester Tamás: "Nekem van a legjobb zenekarom Magyarországon"
2006. november 21., kedd, 19:49|Utolsó módosítás: 2006. november 22., szerda, 14:08

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb


"Sok bajom van a házassággal" << 3/3. oldal

Fotó: Pályi Zsófia
Ajánlat
Már 300 ezer dal a Zeneáruházban!
Videoklipek
Ajánlat
Mester Tamás honlapja
Képgaléria
Mester Tamás a vendégszobában


A baleseted után azt mondtad, hogy biztosan nem véletlenül történt. Megtaláltad a választ a miértre? [Renka001]
- Már másnap, amikor még be voltam morfiumozva, az jutott eszembe, hogy végre lesz időm megvilágosodni, ami persze nem történt meg, de néhány dologra rájöttem ott a kórházi ágyon. Például arra, hogy az elmúlt tíz évben alig voltam "jelen", és mióta ezt felfedeztem, azóta úgy érzem magam, mint tizenéves koromban. Ami klassz.

Azt olvastam egy riportodban, hogy hívő embernek tartod magad, igaz ez? [Ella25]
- Az, hogy az ember minek tartja magát, csak egy gondolat, egy a sok fölösleges között. Az igazi hit talán egy állapot. Egy olyan állapot, amire az összes vallásfilozófia mutat. De csak mutat. Mint egy térkép. Az összes térkép ugyanarra a pontra mutat, ezért vitatkozni hit és hit között fölösleges. Én is fölállítottam már ezer verziót magamban, mindegyiket igaznak tartva, és talán pont ez a zseniális az életben, hogy azt gondolunk róla, amit csak akarunk. De maga az élet az csak a pillanatban, a jelenben létezik. Ott van a kapu.

Bonyolult lélek lehetsz. Van, aki megfejt téged? Akinek engeded, hogy megtegye? [kolibri36]
- Nem vagyok bonyolult, csak nyíltan keresem a válaszokat, amik mellett sokan elmennek. Az a fajta kompromisszumkészség, ami a felnőttekre jellemző, valóban hiányzik belőlem. Már a szó is taszít. Mert felelősséget vállalni persze lehet, de miután egy választás eredménye, ezért a terhe nem nyomhatja a vállunkat. Mert magunk választottuk. A felelősség még annyit jelent, hogy meg tudunk felelni arra a kérdésre, hogy miért úgy élünk, ahogy. Nekem tetszik az életem, beleférnek a hullámvölgyek, és pont az analizálás vége lett az, hogy nem érdemes fejtegetni, túlbonyolítani a dolgokat. Abba lehet hagyni a túlzott gondolkodást, mert az csak növeli azt a mentális zajt, ami megy a fejünkben, és el lehet kezdeni élni. Ezt persze nem olyan régóta tudom. A kérdés második felére válaszolva, sok barátom van, aki megfejtett, akikkel ilyen dolgokról szoktam beszélgetni. Csak idő kérdése, hogy ugyanazt a nyelvet beszéljük. És hogy engedem-e? Egyáltalán nem vagyok távolságtartó.

Mikor akarsz megnősülni és gyerekeket vállalni? [Avril Madsen]
- A gyereket az ember nem vállalja. Nem egy teher. Először szeretném megtalálni az anyját. Nekem sok bajom van a házassággal. Azt nem akarom mondani, hogy ha elcsavarják a fejemet, akkor is nemet fogok mondani, csak az intézménnyel van bajom. A szerelemnek nincsen szüksége egy papírra, és ne egy ígéret tartsa össze a kapcsolatot. Ha azt mondanánk a pap előtt, hogy egészen addig veled leszek, amíg kedvem tartja, akkor valószínűleg tovább lenne kedvünk.

Mit gondolsz Kelemen Annáról? [ludy07]
- Azt, hogy sokkal értelmesebb annál, amit mutat, nem szeretem skatulyázni az embereket. Ha arra gondolsz, volt-e köztünk valami, nemet kell, hogy mondjak.

Ha mondhatnál öt nevet, ki lenne az az öt magyar közéleti női személyiség, akiket szívesen megnéznél a Playboyban? [Kopeta]
- Te a Playboynál dolgozol? Nem biztos, hogy fel tudok sorolni ötöt. Emlékszem, amikor elloptam egy szexújságot a szüleim könyvespolca mögül, lehettem vagy 12. Talán annyi, amennyi most a klipben szereplő Dani, aki a régi alteregóm. Amikor nálam volt a megbeszélés, ugyanazzal a fejjel kapta le az egyik pornófilmet a polcról, és visszaemlékeztem, hogy milyen volt ártatlannak lenni. Ami még megdöbbentőbb volt, hogy ő meg látta magát 20 évvel később. Talán neki volt rosszabb.

Olyan jó lenne téged egyszer leültetni a Csernussal! Szerintem egy nagyon klassz beszélgetés lenne! Egyébként mi a véleményed a dokiról? [Renka001]
- Nem lenne klassz. Egyszer láttam egy tévéműsorban, hogyan kezeli a gyerekeket. Mit mondjak, nem lennénk jóban.

Köszönöm, hogy itt lehettem, várlak benneteket december 28-án a Körcsarnokban. Addig mindenféle infót, fényképeket, videót találhattok a website-omon. Peace and love!

[origo]


<< előző oldal 3/3

1. "Paul McCartney-ra szerettem volna hasonlítani"

2. "Megpróbálom a mindennapokat meditációként megélni"

3. "Sok bajom van a házassággal"Küldje tovább ismerősének!


Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva


2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000

Zagar
együttes
November 6-án (csütörtök) 14.00 órakor