Szexi, trendi, már-már VIP a magyar tenger plázsa

Siófok Plázs
Vágólapra másolva!
Kihasználta az Origo az időt a Balaton Sound alatt, és átugrottunk Siófokra, hogy megnézzük, hogyan újult meg az ország legnagyobb fehér homokos strandja, amelyet idén Plázs néven nyitottak meg. 
Vágólapra másolva!

Három és fél hónap alatt épült meg a Plázs, 2000 négyzetméteren terül el a finomra átszűrt homok. A vízen mintegy 520 négyzetméteres óriásstég várja a pihenőket, emellett a Plázs medencéjét egy 500 négyzetméteres terasz öleli majd körül.

A korábban raktárként, öltözőként, technikai helyiségként funkcionáló házikókat felújították, átalakították, és most egységes, színes "tengerparti házikókként" várják, hogy kiszolgálhassák a Plázs vendégeit.

Van egy hatméteres, úgynevezett "Baywatch-torony", egy kis színpaddal két és fél méteres magasságban, ahol akár fitneszedzéseket is lehet tartani. Emellett persze van egy igazi, 100 négyzetméteres színpad is, ahol júliusban is tartanak élő koncerteket.

15-én a Quimby zenél, a zenekar idén ősszel ünnepli majd 25. születésnapját. Egy héttel később, július 23-án Majka & Curtis, illetve a Kowalsky meg a Vega játszik. A júliust a Brains koncertje zárja majd egy drum and bass bulival, ahol több ezer embert is képesek egyszerre ugrálásra bírni.