Feloszlik a Nine Inch Nails

Vágólapra másolva!
Év végén búcsút mondanak egymásnak a Nine Inch Nails jelenlegi tagjai. Trent Reznor, a banda alapítója (és egyedüli állandó tagja) a napokban adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy a hamarosan megjelenő Year Zero Remixed albumuk után külön utakon folytatják.
Vágólapra másolva!

Trent Reznor újabb kihívásokra vágyik, de legalábbis már másképp képzeli él a zenélést, mint egykoron.

Legalábbis ez derül ki a nemrégiben adott nyilatkozatából, ahol többek között azt a sokak számára bizonyára nem túl örömteli hírt is bejelentette, miszerint a nemsokára napvilágot látó remixlemez, az idén tavasszal boltokba került Year Zero című album remixeit felsorakoztató korong után feloszlik a zenekar.

A Reznor mellett Aaron Nort gitáros, Jeordie White basszusgitáros, Josh Freese dobos és Alessandro Cortini billentyűs alkotta Nine Inch Nails - ha minden igaz - év végén befejezi a közös zenélést.

"Most úgy érzem, ideje változtatni. Már más módját is el tudom képzelni, hogy a Nine Inch Nails zenéjét színpadra vihessem, sokkal izgalmasabb, újabb oldaláról megközelítve a zenélést. Nem szeretném, ha kifáradna a produkció" - nyilatkozta Reznor.

"Az az elv, hogy öt srác két órán keresztül zenél - bár ez az elmúlt évek munkájának csúcspontja -, módosításra szorul. Egy kicsit most vissza akarok venni az egészből" - fűzte hozzá és indokolta meg a döntést az énekes.