Cipő Kurt Cobain emlékére

Vágólapra másolva!
Az idén 100 esztendős jubileumát ünneplő Converse cipőmárka egy különleges Kurt Cobain cipőt dob piacra, ami ha minden igaz, még idén a boltok polcaira kerülhet. A limitált példányszámban kapható cipőre a zenész nevét, aláírását, és pár híresebb dalszövegét teszik fel.
Vágólapra másolva!

Egyedi Kurt Cobain-cipőkkel rukkol elő a Converse cipőmárka. A cég idén ünnepli 100 éves jubileumát, melynek kapcsán a Nirvana rocklegendája, Kurt Cobain nevével ellátott cipősorozatot dobnak piacra.

A limitált darabszámban boltokba kerülő Converse állítólag Cobain stílusát fogja megidézni, a zenész nevét, aláírását és ismertebb dalszövegeinek részletét nyomják rá a csukákra. A Cobain-féle Converse, ha minden igaz, még idén a boltok polcára fog kerülni.

Érdekesség, hogy ennek a márkának szinte azonnal igent mondott a zenész özvegye, Courtney Love. Mint ismeretes, múlt évben a Doc Martin cipőcég egy reklámjában Cobaint is felhasználta, ami akkor elég heves reakciót váltott ki feleségéből, így meglepő, hogy most komolyabb tortúrák nélkül engedélyezte az egyedi Converse-ek legyártását.

A Converse idei jubileumi kampányában több elhunyt hírességet is megidéznek. Készül cipő a Joy Division-os Ian Curtis, az író Hunter S. Thompson és a Sex Pistols egykori tagja, Sid Vicious tiszteletére is.