Egy nyergesújfalui nő szexre kényszerítette a 13 éves lányát és a 15 éves unokahúgát

pedofil, erőszak, gyerek
A kép illusztráció!
Vágólapra másolva!
13 éves lányát, és a velük élő 15 éves unokahúgát kényszerítette arra egy nő Nyergesújfaluban, hogy egy felnőtt férfival szexeljen. A kislányoknak mindent el kellett tűrniük. A nő maga is többször lefeküdt a férfival, akinek tartozott.
Vágólapra másolva!

Egy anya együtt él Nyergesújfaluban a 13 éves lányával és a gyámsága alatt álló 15 éves unokahúgával. A nő többször kért pénzt egyik férfi ismerősétől, aki ezért elvárta a nőtől, hogy szexeljen vele. 

Azonban nem csak az anya szexelt a férfival pénzért. 

2020 júniusa és októbere között 14-szer kényszerítette a kiskorú lányokat arra, hogy ők is szexeljenek a férfivel.

 Azt mondta nekik, tűrjék el, hogy a férfi megerőszakolja őket. 

pedofil, erőszak, gyerek
A kép illusztráció!
Fotó: Origo

Ezért a lányok összesen 235.000 forintot kaptak a férfitól, majd a pénzt oda kellett adniuk a nőnek.

A nőt emberkereskedelem miatt 6 év fegyházbüntetésre ítélték és ugyanennyi időre eltiltották a közügyektől is, valamint a szexért kapott 235.000 forintot lefoglalta a rendőrség.

A férfit gyerekprostitúció kihasználása miatt 2 év börtönbüntetésre ítélték, aminek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztették. Ezen kívül örökre eltiltották minden olyan munkától, ahol kiskorúakkal kerülne kapcsolatba.

Az ítélet ellen az ügyészség a férfi és a nő ellen is súlyosbítást kért.

Egy másik férfi szintén Nyergesújfaluban a 7 éves nevelt lányát erőszakolta meg. Kecskeméten 12 évig molesztálta nevelt lányait egy pedofil. Egy szegedi pedofil 2 éven keresztül megerőszakolta a nevelt lányát.