A nap parlagfüve: Diósd

Vágólapra másolva!
Közel kétméteres parlagfűről kaptunk fotót hétfőn reggel. Látott ennél nagyobbat? Küldje be!
Vágólapra másolva!

Szeptember 10.

Mai képünk Diósdon készült. Beküldőjének megjegyzése: "Sajnos pontos méretet nem tudok, de az látszik, hogy magasabbak, mint a kerítés, úgyhogy ezek is közelítik a két métert... Lakatlan magánterületen nőnek".

Forrás: [origo]

Szeptember 9.

Mai képünk Szigetszentmártonon készült. Beküldőjének megjegyzése: "Horgásztanyák, lakóházak mellett 10 méterre. Kérem segitségüket, hogy kihez tartozik a kiirtásához a bejelentése". Az önkormányzathoz kell fordulni.

Forrás: [origo]

Szeptember 8.

Mai képünk Mindszent határában készült. Beküldőjének megjegyzése: "Nem biztos, hogy volt 2 méter, de elvesztem benne. Közterületen, senki földjén. Sok van belőle."

Forrás: [origo]

Szeptember 7.

Megérkeztek az első képek szerkesztőségünkbe, egyelőre naponta mutatunk be egyet. Az alábbi fotó Pécel határában készült. Beküldőjének megjegyzése: "ember nagyságú (nagyobb, mint a napraforgó), területileg meg több hektáros".

Forrás: [origo]

Szeptember 6.

Sokan már hetek óta szenvednek a szénanáthától, és ez jó pár hétig még így lesz. Főleg akkor, ha mindenféle rendelet ellenére közel kétméteres példányokat találunk a parlagfűből.

Az alábbi példány körülbelül 180 centiméter magas, és Pilisborosjenőről származik, magánterületről. Begyűjtője tette cserépbe, így vitte le az önkormányzathoz, előbb azonban lefotózta nekünk.

Forrás: [origo]
A parlagfűverseny eddigi első helyezettje, a magánterület kategóriában. Várjuk a még nagyobb példányok képeit a [email protected] címre!