Magyarországon nincs olyan ügy, amiben a baloldalra lehetne számítani

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Magyarországon nincs olyan ügy, téma, döntés, amiben a baloldalra lehetne számítani.
Vágólapra másolva!

Élénken élnek az emlékezetemben a koronavírus járvány idején tett balos megnyilvánulások. Biztosan az olvasók is emlékeznek mennyit hergelték az ellenzéki politikusok az embereket az életmentő oltások ellen, hogyan hisztériáztak az iskola bezárások, majd nyitások miatt. Aztán ott volt egy törvény és az arról szóló szavazás. A világjárvány okozta kihívások lehetőséget adtak volna a parlamenti konszenzusra. Minden országgyűlési képviselő dönthetett volna úgy, hogy a pillanatnyi pitiáner politikai csatározását félreteszi és az ország érdekében dönt. Nem így történt. A baloldal akkor a magyar emberek érdeke és egészsége ellen szavazott.

Elkeseredtem és azon gondolkodtam, hogyha egy világjárvány nem hozta el a politikai megegyezést, akkor mi lehet az, ami ezt megteszi?

Háború? Egy háború idején félre tudná tenni a baloldal a szokásos politikai cirkuszát?

Immár választ kaptunk rá, hogy még a háború sem.

Békepárti határozatról döntött a magyar Országgyűlés,

amelyet a baloldal nem szavazott meg.

Vagyis az ellenzék a háború oldalára állt. Eljátszhatnám, hogy meglepett, de akkor nem lennék őszinte. A baloldal elmúlt 1 éves nyilatkozatai, mondatai jól jelezték, hogyha béke vagy háború között kell választani, akkor ők az utóbbit fogják.

Elmondták már sokszor, hogy fegyvereket, katonákat küldenének a háborúba, nem a békét, hanem a még több harcot szorgalmazzák, nem a magyar érdeket, hanem a globalista megrendelőkét szolgálják.

Ismét elmaradt a nemzeti egység.