Tordai-ügy: Már a másként építkezők is veszélyben vannak

Pride-felvonulás Budapesten, Pride, Budapest, Budapest Pride 2021, LMBTQ, LMBT, LGBT, 2021.07.24., Párbeszéd Magyarországért, Párbeszéd, Tordai Bence
Vágólapra másolva!
Valószínűleg nagyot menne a hazai sajtóban Tordai Bence takaros budai házának esetleges lebontása. Márpedig könnyen elképzelhető, hogy a kacsalábon forgó parasztháznak álcázott villa az építésrendészeti eljárás befejezése után lényegesen szolidabb, hadd ne mondjuk, „parasztosabb" külsőt fog ölteni.
Vágólapra másolva!

Merthogy a sajtóban megjelentek szerint a napokban igazságügyi szakértő vendégeskedik majd Tordai Bencéék másfél száz milliócskára taksált családi fészkében. Aminek természetesen nem annyira örül a „Zöldbeszéd" nevű önképzőkör társelnöke, hiszen a hosszas procedúra vége akár bontás is lehet.

Amelyben a várbéli Karmelita kolostornál meglehetős bontási tapasztalatokra szert tett Hadházy „Lóhímtag" Ákos és a Momentum vezérkarának főszereplői is aktív szerepet vállalhatnának. Bár aligha valószínű, hogy hű fegyver- és eszmetársuk megrövidítésében aktívan rész akarnának venni, de nyilván a jogállamiság védelmében erre is hajlandóak lennének.

A meccsnek azonban messze nincsen vége, hiszen jó Tordai Bence megtámadta a hatósági bizonyítvány kiadását megtagadó döntést. Mindenesetre, a társelnök úr így vagy úgy, de nyer az ügyön, legfeljebb az a kérdés, hogy mennyit. Ha neki kedvező döntés születik, akkor hosszú, hosszú évekig nyugodtan ücsöröghet a budai villák közé szorult parasztháza ámbitusán. Ha veszít, nos, akkor újult erővel pattanhat régi, jó vesszőparipája nyergébe, hiszen ezúttal is igazolva látja, hogy a Fidesz-kormány kíméletlenül lecsap a másként gondolkodókra.

Sőt, már a másként építkezőkre is.