Donald Trump szerint nem az oroszok robbantották fel az Északi Áramlatot

Trump, USA, elnökválasztás
Former US President Donald Trump speaks at the Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Florida, on November 15, 2022. - Donald Trump pulled the trigger on a third White House run on November 15, setting the stage for a bruising Republican nomination battle after a poor midterm election showing by his hand-picked candidates weakened his grip on the party. Trump filed his official candidacy papers with the US election authority moments before he was due to publicly announce his candidacy. (Photo by ALON SKUY / AFP)
Vágólapra másolva!
A Tucker Carlsonnak adott interjújában Donald Trump volt amerikai elnök azt sejtette, hogy tudja, mi történt az Északi Áramlat gázvezetékkel.
Vágólapra másolva!

– kérdezte Carlson Trumpot az interjú során.

Trump a maga utánozhatatlan módján így válaszolt:

– mondta, lényegében Joe Biden amerikai elnökre utalva ezzel.

Trump így folytatta:

Mint ismert, Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai újságíró megjelentetett egy cikket, amelyben azt állította, hogy a csővezetékeket az USA egy titkos művelet részeként semmisítette meg.

Hersh forrásai szerint a robbanóanyagokat 2022 júniusában az amerikai haditengerészet búvárai helyezték el a BALTOPS 22 NATO-gyakorlat álcája alatt és három hónappal később egy szonárbója által küldött távjelzéssel robbantották fel.

Trump a Tucker Carlsonnak adott interjúja során azt is kijelentette, hogy kétli, hogy Joe Biden képes lenne jövőre elindulni ellene, szinte ugyanis „valami nincs rendben” vele.