Megdöbbentő, amit ez az iskola művel a diákjaival

Gender semleges, lmbtq, nevelés
A cikk szerint a lehető legkorábban el kell kezdeni a gendersemleges nevelést mivel akik a született nemük szerint nevelik a gyereküket azok nem készítik fel a sikerre a gyerekeket.
Vágólapra másolva!
Egy amerikai iskolában mindent megtesznek azért, hogy befogadó környezetet teremtsenek a diákjaiknak, így lecserélték a nő és a férfi szavakat semleges kifejezésekre. Nem tudom, ki hogy látja, de ez maga az őrület!
Vágólapra másolva!

Egy vermonti iskolai körzet szülőknek írt levelében leszögezte, hogy az emberi reprodukcióról szóló tananyagsegédletben a "fiú" és a "lány" szavak helyett "nemi összetételű kifejezéseket" használnak majd.

A levelet egy elmés szülő felrakta a közösségi oldalára, s most vírusként terjed az interneten.

Sara Jablonski, a Founders Memorial School igazgatója szerint a felvilágosító előadások, amelyek középpontjában a pubertás és az emberi reproduktív rendszerek állnak a tanév utolsó hónapjaiban kerülnek megrendezésre.

– közölte az igazgató.

A levélben példát is hoztak az általuk megalkotott, új politikailag korrekt nyelvezetre.

A férfi/fiú szó helyett a következő definíciót használják: olyan személy, aki spermát termel, hímnemű és születésekor hímneműnek minősítették.

– tette hozzá.

A levél szerint a tanterv "a serdülőkorban bekövetkező fizikai és érzelmi változásokra" fog összpontosítani, valamint "az emberi reproduktív rendszerek alapvető szerkezetét és működését" is bemutatja majd.

Sokan rendkívül kritikusan fogadták az új elképzeléseket, illetve felszólították a szülőket, hogy vegyék ki a gyerekeiket az iskolából és inkább taníttassák otthon.

– olvasható az egyik komment a Twitteren.

A levelet kevesebb mint egy nap alatt közel 60 ezer megtekintést gyűjtött.