Eva Kaili bőröndjét nem vizsgálták, de hazánkat nagyon bátran kritizálják.

Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!"

Pontosan úgy érezhetjük magunkat, mint Pelikán elvtárs, amikor Virág eltárs véletlenül a vallomása helyett az ítéletet nyomta a kezébe a Tanú című filmben.

Amitől mi '90-ben megszabadulni kívántunk az jelenleg az európai norma. A kommunista nem vész el, csak átalakul.

Eljöttek Brüsszelből az Európai Parlament baloldali képviselői, hogy elítéljék Magyarországot. Nem kíváncsiak a vallomásra, de még a magyarok véleménye sem érdekli őket. Honnan tudom? Már két napja követem és figyelem a működésüket.

A CONT vagyis költségvetési ellenőrző bizottság úgy kezdte az magyarországi tartózkodását, hogy nagyon fontos(!) és független(!) emberekkel tárgyalt, illetve hallgatta meg, hogy mennyire borzasztó hely a hazánk. Csak néhány név: Bodoky Tamás, átlátszó.hu, Lukács Csaba, Magyar Hang, Bojtár B. Endre, Magyar Narancs, Ligeti Miklós, Transparency International, Pardavi Márta, Helsinki Bizottság és Iványi Gábor. Szigorúan csakis a helyi Soros emberek, hogy a brüsszeliek a lehető legjobb kézből értesüljenek a magyar valóságról. Nyilván.

Az EU-s delegációnak egyébként tagja az a Daniel Freund is, akinek mára élete legfontosabb feladatává vált Magyarország gyalázása. Ő volt az, aki jelezte, hogyha Magyarország kiáll a "no migration, no gender, no war!" mellett, akkor nem kap uniós pénzt. Na, ezt a Daniel Freundot már többször is megpróbáltam kérdezni, de eddig minden alkalommal elmenekült a sajtószabadság nevében.

Botrányos, amit ezek művelnek és borzasztó látni, hogy tényleg egyáltalán nem érdekli őket a magyar fél véleménye. Úgy jöttek ide, hogy már rég megszületett az ítélet, a vallomásra pedig soha nem is voltak kíváncsiak.

A legszebb az egészben pedig az, hogy a hazai baloldal Cseh Katalinnal az élen ehhez asszisztál.