Bohár Dániel: Eljöttek Brüsszelből gyalázni Magyarországot

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Eva Kaili bőröndjét nem vizsgálták, de hazánkat nagyon bátran kritizálják.
Vágólapra másolva!

Pontosan úgy érezhetjük magunkat, mint Pelikán elvtárs, amikor Virág eltárs véletlenül a vallomása helyett az ítéletet nyomta a kezébe a Tanú című filmben.

Amitől mi '90-ben megszabadulni kívántunk az jelenleg az európai norma. A kommunista nem vész el, csak átalakul.

Eljöttek Brüsszelből az Európai Parlament baloldali képviselői, hogy elítéljék Magyarországot. Nem kíváncsiak a vallomásra, de még a magyarok véleménye sem érdekli őket. Honnan tudom? Már két napja követem és figyelem a működésüket.

A CONT vagyis költségvetési ellenőrző bizottság úgy kezdte az magyarországi tartózkodását, hogy nagyon fontos(!) és független(!) emberekkel tárgyalt, illetve hallgatta meg, hogy mennyire borzasztó hely a hazánk. Csak néhány név: Bodoky Tamás, átlátszó.hu, Lukács Csaba, Magyar Hang, Bojtár B. Endre, Magyar Narancs, Ligeti Miklós, Transparency International, Pardavi Márta, Helsinki Bizottság és Iványi Gábor. Szigorúan csakis a helyi Soros emberek, hogy a brüsszeliek a lehető legjobb kézből értesüljenek a magyar valóságról. Nyilván.

Az EU-s delegációnak egyébként tagja az a Daniel Freund is, akinek mára élete legfontosabb feladatává vált Magyarország gyalázása. Ő volt az, aki jelezte, hogyha Magyarország kiáll a "no migration, no gender, no war!" mellett, akkor nem kap uniós pénzt. Na, ezt a Daniel Freundot már többször is megpróbáltam kérdezni, de eddig minden alkalommal elmenekült a sajtószabadság nevében.

Botrányos, amit ezek művelnek és borzasztó látni, hogy tényleg egyáltalán nem érdekli őket a magyar fél véleménye. Úgy jöttek ide, hogy már rég megszületett az ítélet, a vallomásra pedig soha nem is voltak kíváncsiak.

A legszebb az egészben pedig az, hogy a hazai baloldal Cseh Katalinnal az élen ehhez asszisztál.