Bohár Dániel: Migránsokat akarnak ránk erőltetni és ennek tapsolnak a liberálisok

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Egyre nehezebben igazodom ki a baloldaliak demokráciafelfogásán.
Vágólapra másolva!

Nem értem. A független-objektívek 13 éve teljesen ki vannak készülve, hogy Magyarország micsoda diktatúra és hírből sem ismerjük a jogállamiságot.

Erre mit csinál az Európai Unió? Mindent, ami nehezen értelmezhető demokratikusnak és jogállaminak.

Megszavaznak és ránk akarnak erőltetni egy olyan migránskvótát, amit mi, magyarok nemcsak most, hanem évek óta ellenzünk.

Lábbal tiporják a demokráciát és a jogállamiságot! És mit tesz ilyenkor a független-objektív sajtó? Tapsol! Imádja, hogy az EU diktatórikus módszerek szerint jár el. Érthetetlen.

Pontosabban érthető. Nagyon is érthető!

Az egy dolog, hogy a baloldali média minden lehetőséget felhasznál arra, hogy a magyar kormányt támadja, de van itt valami más is. A hazai balosok (beleértve a politikát és a médiát) a migrációs válság kirobbanása óta bevándorláspártiak. 2015-ben még arról írtak cikkeket, hogy mennyire borzasztó, hogy a Keleti pályaudvaron táborozó több százember ember továbbmegy és nem akar itt maradni Magyarországon.

Azóta már többszörösen kiderült, hogy a migráció kérdésében a magyar kormány álláspontja volt az egyetlen járható út. Ezt igazolja lényegében az is, amit Brüsszel most próbál ránk erőltetni. Ők elrontották és mi oldjuk meg a problémájukat. Vegyünk át bevándorlókat, olyanokat, akikkel ők már semmit nem tudnak kezdeni. Ha pedig nem tesszük ezt meg, akkor fizessünk büntetést, migránsonként 8 millió forintot.

Ez olyan szintű zsarolás, amely ellen nagyon erőteljesen fel kell lépni.

A magyar emberek tudják, miképp szeretnék élni az életüket és ebbe a brüsszeli elit nem szólhat bele.

Még akkor sem, ha hatalmas a nyomás külföldről és belföldről egyaránt.

Egyébként lenne egy hasznos ötletem! Ha a baloldal és a sajtójuk ennyire szeretnék befogadni a bevándorlókat, akkor tegyék meg ezt nyugodtan, a saját lakásukat felajánlva. Így ők is boldogok lesznek és egy kis pénzt is megspórolnak Magyarországnak.

Ja, hogy ez így már nem tetszik...