Deana Martin éppen a texasi Lubbock közelében autózott, amikor észrevett valamit nem messze az út mellett – Deana ekkor még nem sejtette, hogy élete egyik legijesztőbb és egyben legkellemetlenebb élményében lesz része.

Az autóból először úgy látta, hogy egy ittas személy fekszik az út szélén, anyaszült meztelenül, valószínűleg önkívületi állapotban, de ahogy megfordult és jobban megnézte a „személyt" megfagyott a vér az ereiben:

„Te jó ég, úgy néz ki, mint egy holttest!" – nyilatkozta a nő a KAMC-nek.

Hiába szólongatta, az nem mozdult, ezért a nő segítséget kért, először a fiának szólt, majd a segélyhívót tárcsázta.

Austin Martin, a nő fia elmondta, hogy egy másik sofőr is megállt, aki közelebb merészkedett a földön fekve pucsító meztelen testhez.

Ahogy alaposan megnézegette azt, jelezte is Deanának, hogy az szerinte egy próbababa lehet, esetleg egy szexbaba.

Újra tárcsázták ekkor a segélyhívót, hogy jelezzék, nincsen vészhelyzet, a segélyhívós kezelő pedig a hír hallattán, hogy szexbabáról van szó, teljesen hisztérikussá vált.

Nem sokkal később a rendőrök is kiértek, megvizsgálták a testet, megállapították, hogy valóban egy elhasznált és kidobott szexbabáról van szó, akinek ráadásul még a feje is hiányzik. A tisztek rendkívül mulatságosnak tartották a helyzetet, egymást ugratták azzal, hogy beviszik az őrsre, hogy egy másik tiszt asztalára rakva ijesszék meg őt.

Austin Martin azóta az esetről készült videót is posztolta, a fej nélküli, igencsak használt állapotban lévő pucsító szexbabát így már bárki megcsodálhatja.