Látogatói csúccsal zárt a virtuális állásexpó

Vágólapra másolva!
Öt nap alatt 125 ezer látogatójával rekordot döntött a Monster karrieroldal virtuális állásexpója, mely pénteken este fejeződött be. A 33 kiállító céghez összesen nyolcezer önéletrajz érkezett. Főként műszaki és gazdasági diplomásokat kerestek a munkaadók.
Vágólapra másolva!

"Még nem fejeződött be a beérkezett önéletrajzok összesítése, de máris ezer CV fölött járunk, eredményes hetet zártunk" - mondták az édességet és állateledelt gyártó Mars Magyarország képviselői.

Az állásexpón tesztmérnöki, folyamatmérnöki, villamosmérnöki, valamint beszerzői és vevőkapcsolati állásokat kínáló Zollner Elektronik közel négyszáz önéletrajzzal gyarapodott.

Nem panaszkodhattak eseménytelenségre a HungaroControl standjánál sem. A légiirányítókat kereső céget a virtuális állásexpó minden napján elhalmozták kérdéseikkel az érdeklődők. Sági Erika kommunikációs szakreferens szerint nagyrészt a felvételi követelményekről, így például a szükséges nyelvtudásról és a felvételi teszt részleteiről érdeklődtek.

Az állásexpó ugyan véget ért, de a kiállító cégeknél, valamint az [origo] Állás rovatában több ezer ajánlat elérhető. A legközelebbi virtuális karrierfórumra várhatóan jövő tavasszal kerül sor az Allasexpo.hu oldalon.