[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
RomániaBukarestMBAképzéstechnológiai szektorEurópai UnióCEU Business School

Romániában indít MBA képzést a CEU Business School

2006.03.27., 12:46|Utolsó módosítás:2006. 03. 27., 12:45|

Bukarestben nyitotta meg az Európai Unión kívüli első képzési központját a CEU Business School.  A hétvégi MBA képzésen nagy román cégek felsővezetői vesznek részt. Az iskola tervei szerint szeptemberben a technológiai szektor vezetőinek szóló képzés indul a román fővárosban.

JÁTSSZ ONLINE!

Románia jelentős fejlődés előtt áll, és ezzel párhuzamosan megjelent az igény a képzett, modern üzleti gondolkodású közép- és felsővezetőkre. A budapesti üzleti iskola hétvégi MBA képzésén eddig is sok román szakember vett részt, az érdeklődők száma pedig folyamatosan emelkedik, így a CEU Business School bukaresti MBA program indítása mellett döntött. A legnagyobb romániai vállalatok (Romtelecom, Oracle Romania, Aktor) felsővezetői vesznek részt az első képzésen.

"A CEU Business School alapítóinak kifejezett szándéka volt, hogy az iskola segítsen az átalakuló közép-kelet-európai gazdaságoknak a megfelelő szakemberek képzésében. Ezek az országok hasonló pályát járhatnak be az elkövetkező években, mint Magyarország egy évtizeddel ezelőtt. Az iskola a maga eszközeivel hozzájárulhat a gyors és eredményes fejlődéshez" - mondta Dr. Pártos Ferenc, a CEU Business School dékánja.

A bukaresti hétvégi MBA képzés tanterve és ütemezése teljes egészében megfelel a magyarországinak. A romániai hallgatók ugyanazt a tudásanyagot sajátíthatják el, ugyanazoktól a professzoroktól, mint budapesti kollégáik. Az iskola tervei szerint szeptemberben a technológiai szektor vezetőinek szóló MSc in IT Management programot is beindítják Romániában.

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »